300 nejkrásně›jších mě›st, obcí a památek lidové architektury

Příspěvekod MAMUTREJ » stř 11. lis 2009 6:34:34

Ve spolupráci se spoleěností BSP Multimedia, s. r. o., vám př™inášíme plnou verzi výborného multimediálního turistického průvodce 300 nejkrásně›jších mě›st, obcí a památek lidové architektury

Tento multimediální turistický průvodce vám př™iblíží 300 nejkrásně›jších mě›st, obcí a památek lidové architektury. Program obsahuje bohatou galerii fotografií, podrobný popis každého uvedeného mě›sta (resp. obce nebo památky lidové architektury) včetně› historických informací, abecední rejstř™ík všech památek a tř™i samostatné rejstř™íky pro mě›sta, obce a památky lidové architektury. Program umožřˆuje i jednoduché vyhledávání a tisk textových informací.

Pro prohlížení multimediálního průvodce potř™ebujete pouze funkění poěítaě s operaěním systémem Windows 98SE (nebo vyšší) a s CD/DVD-mechanikou a prohlížeě internetových stránek. Průvodce je optimalizován pro monitory velikosti úhlopř™íěky 17 palců, pracující s rozlišením 1024×768 pixelů a více. Na menších monitorech se obsah průvodce nebude zobrazovat správně›! Program není tř™eba instalovat ani ukládat na pevný disk, staěí jej spustit prostř™ednictvím výše uvedeného tlaěítka „spustit turistického průvodce 300 nejkrásně›jších mě›st, obcí a památek lidové architektury“.

Kód: Vybrat vše
http://share-rapid.sk/stahuj/158589/300mest.rar

Naposledy oživil MAMUTREJ v stř 11. lis 2009 6:34:34
MAMUTREJ

Odkaz ke stažení nefunguje? Klikni

Zpět na Encyklopedie