avi + titulky = 1 subor

Máte s něčím problém ??? Šup sem s ním....Snad poradíme......

avi + titulky = 1 subor

Příspěvekod narvah » čtv 27. pro 2007 18:23:58

Ahojte, chcem sa spytat, na nejaky program, ktory by mi natrvalo pridal do avi suboru titulky, tak aby z toho bol len jeden subor avi a titulky sa nemusia dat vypnut. nepotrebujem previest avi do dvd ale len spojit avi a srt.
dufam ze mi niekto poradi.

Vdaka!! :lol:
narvah

Re: avi + titulky = 1 subor

Příspěvekod kkubicekk.s » pát 28. pro 2007 15:14:03

Zkus tř™eba tak, jak je to popsáno zde:
Kód: Vybrat vše
http://forum-warez.info/viewtopic.php?f=52&t=7359&sid=943bc3863134e244b8772adcdd8e3577
kkubicekk.s

Příspěvekod medved.bum » sob 29. pro 2007 16:09:11

taky jedna cesta

Soubor s titulky (srt, sub) musí být ve znakovém kĂłdování ISO-8859-2. Toho lze dosáhnout např™. prostř™ednictvím textového editoru PSPad. Po instalaci programu staěí otevř™ít v ně›m soubor s titulky, v menu "Formát" vybrat zaškrtnout "ISO 8859-2" a uložit. Soubor tak bude př™ekĂłdován.
Stáhnout a rozbalit Avidemux. Uvedená verze je pro Windows, ale na stránkách Avidemux jsou k dispozici i verze pro Linux ěi MacOS.
Pustit prostř™ednictvím avidemux2.exe. Program je ěásteěně› př™eložen do češtiny, takže následující body používají ěásteěně› anglické a ěásteěné české pojmy.
Stisknout Open a vybrat zdrojový avi soubor. Může se objevit okno s otázkou, zda sestavit ěasovou mapu. Odpově›ě zní ano, trvá to jen pár sekund.
V roletce "Video" vybrat "Xvid4".
V roletce "Audio" ponechat "Kopie".
V roletce "Formát" ponechat "AVI"
V sekci "Video" zmáěknout tlaěítko "Filtry".
V levém menu zmáěknout "Titulky".
V prostř™edním sloupci se objeví seznam, ve kterém dvojklikneme na "Subtitler".
Objeví se obrazovka pro nastavení finální podoby titulků ve videu. Zde vybereme soubor s titulky v kĂłdování ISO 8859-2 (viz bod 1), dále font pro zobrazení titulků (např™. "C:\WINDOWS\Fonts\arial.ttf"), kĂłdování "Czech", velikost písma 24 např™., barva "#FFFFFF" (tj. bílá), zaškrtnout Automatické rozdě›lování, "OK".
"Close".
Pro náhled jak bude výsledný obraz i s titulky vypadat staěí stisknout ikonu "Náhled filtrovaného obrazu v novém okně›" (je to ikona mapy v horní liště› vedle Kalkulátoru). Otevř™e se nové okno. V původním okně› stiskně›te ikonu Př™ehrát vlevo dole (je to ikona s klasickým "play" symbolem) a v nově› otevř™eném náhledovém okně› by mě›l být vidě›t obraz i s titulky. Pokud tam žádné titulky nejsou nebo se špatně› zobrazují znaky s diakritikou, pak buě není vybrán žádný soubor s titulky, není vybrán existující font (obojí bod 11) nebo je soubor s titulky ve špatném kĂłdování (bod 1).
Posledním krokem je vytvoř™ení výsledného souboru avi i s titulky. Staěí stisknout "Save" (nahoř™e vedle "Open"), zadat jméno výsledného souboru (pozor - i s př™íponou avi) a proces vytvář™ení se rozbě›hne. Délka tohoto procesu samozř™ejmě› závisí na hardwaru, ale odhaduji to tak na polovinu délky filmu.
medved.bum

Příspěvekod bjs » ned 28. zář 2008 17:00:18

stiahni si pocketdivx encoder,http://www.pocketmovies.cz a tam oznacis vystup pre pc, das rozlisenie a oznacis externe titulky, nastavis v helpe cosi na cp1250 a ficis 8) 8)
bjs

Příspěvekod digibooster » úte 30. zář 2008 22:06:16

Tohle všechno zvládne i Virtual dub. V záložce filtry si navolíš filtr subtitle a zadas cestu k titulkům. Můžeš si udě›lat náhled a upravit umístě›ní. :D
Obrázek
Praxi ničím nenahradíš.
digibooster

Příspěvekod turekipavel » pon 06. říj 2008 20:07:23

ahoj zkus si stáhnout AVI ReComp docelá dobrej pracuji s ním a jsem spokojený pošlu ti i návod tak ařĽ se ti dař™í
Kód: Vybrat vše
http://peter06.blog.cz/0708/jak-prevest-avi-film-do-dvd-formatu-i-s-titulkami-i-cast
turekipavel

Příspěvekod leon66 » pon 29. pro 2008 18:24:56

Zdar,já používám na př™evod avi na dvd i s titulky DVDFlick.Mám v ně›m př™evedeno hodně› filmů a jsem spokojen. :P
leon66

Příspěvekod wiperko » pon 29. pro 2008 18:27:25

Ahoj ja pouzivam total video converter je celkem rychlej :) a kvalitne spracovava skuste ho :)
wiperko

Příspěvekod digibooster » úte 30. pro 2008 15:58:06

Zkus ještě› MediaCoder - je zdarma a umi toho opravdu hodně›. :D
Obrázek
Praxi ničím nenahradíš.
digibooster

Odkaz ke stažení nefunguje? Klikni

Zpět na HELP CENTRUM

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení