ChyřĽ mě›, když to dokážeš / Catch Me If You Can (2002)

Filmy ke stažení zdarma na Fórum Warez
Pravidla fóra
1.Vkládejte pouze filmy s CZ nebo SK dubbingem
2.Téma musí obsahovat náhled obalu nebo screen (pokud obal není k dohledání na netu)
3.Informace (menu, titulky, dubbing, atd..)
4.Základní info o filmu (CSFD, IMDb)
5.Odkaz na CSFD (nedávat do code)
6.Odkazy vedoucí mimo forum CZ.HQ-Scenes.com dávat do code
7.Heslo (pokud je) do code
8.Nezakládat duplicitní témata-používat tlačítko hledat
9.Obrázky vkládat do IMG
10.Název příspěvku musí obsahovat český i anglický název a rok jeho vydání-ten dávat do závorky!

Příspěvekod preciosa » pát 24. říj 2008 16:03:51

Obrázek

Dobrodružný / Komedie / Krimi / Drama
USA, 2002, 141 min

Režie: Steven Spielberg
Hrají: Leonardo DiCaprio, Tom Hanks, Christopher Walken, Martin Sheen, Amy Adams, James Brolin, Brian Howe, Frank John Hughes, Steve Eastin, Ellen Pompeo, Jennifer Garner, Elizabeth Banks, Margaret Travolta, Alex Hyde - White, Lilyan Chauvin, Robert Curtis-Brown, Nathalie Baye, Christina Cindrich, Shane Edelman, Stephen Dunham, Kam Heskin, Amy Acker, Jessica Collins, Sarah Lancaster, John Finn, Nick Zano, Jamie Anderson, Kelly Cohen, Ashley Cohen, Brian Goodman, Nancy Lenehan

Frank W. Abagnale je dnes mužem v nejlepším vě›ku s pově›stí špiěkového odborníka, ale ještě› než dosáhl plnoletosti, tedy jedenadvaceti let, pátrala po ně›m policie bezmála tř™iceti států a pro agenta FBI Carla Hanratthyo byl doslova noění můrou. V šestnácti se Frank (Leonardo DiCaprio) od svých vrstevníků př™íliš nelišil. Ale pak se jeho rodiče rozvedli a on mě›l pocit , že zůstal sám, proti celému svě›tu a musí se bránit ze všech sil. Dě›lal to způsobem, který bere dech a zároveřˆ svě›děí o jeho zcela mimoř™ádných schopnostech. Vyrobit si doklady a udě›lat se starším byla hraěka. Dokázal však proniknout i do ř™ad pilotů jedné z nejvě›tších leteckých spoleěností, aniž by složil jakékoli zkoušky. Diplom právníka, jak jinak než zfalšovaný, mu otevř™el cestu stát se obhájcem a ně›jaký ěas působil i jako dě›tský lékař™ na klinice. ř˝il v luxusních hotelech a procestoval kus svě›ta, protože byl navíc i jedineěným padě›latelem šeků. Jeho loupeže vyěíslil zoufalý agent FBI (Tom Hanks), s nímž si Frank dlouho pohrával jako koěka s myší, na závratnou sumu 2,5 milionů dolarů

Info:http://www.csfd.cz/film/8630-chyt-me-kdyz-to-dokazes-catch-me-if-you-can/

Velikost souboru: 885,48 MB
Kompletní film: Ano, avi
Délka: 02:14:56
Video: DivX v5
Rozlišení: 656 x 368 pixelů
Bitrate: 783 kbps
Audio: MPEG Layer-3, stereo
Bitrate: 128 kbps
Jazyk: CZ

Download:
Kód: Vybrat vše
http://share-rapid.com/stahuj/19248/chyt-me-kdyz-to-dokazes.avi

Password:
Bez hesla
preciosa

Re: ChyřĽ mě›, když to dokážeš / Catch Me If You Can (2002)

Příspěvekod Slegr » čtv 19. bře 2009 16:00:38

Obrázek
http://www.csfd.cz/film/8630-chyt-me-kd ... f-you-can/

Info:
Dobrodružný / Komedie / Krimi / Drama
USA, 2002, 141 min
Režie: Steven Spielberg
Hrají: Leonardo DiCaprio, Tom Hanks, Christopher Walken, Martin Sheen, Amy Adams, James Brolin, Brian Howe, Frank John Hughes, Steve Eastin...

Frank W. Abagnale je dnes mužem v nejlepším vě›ku s pově›stí špiěkového odborníka, ale ještě› než dosáhl plnoletosti, tedy jedenadvaceti let, pátrala po ně›m policie bezmála tř™iceti států a pro agenta FBI Carla Hanratthyo byl doslova noění můrou. V šestnácti se Frank (Leonardo DiCaprio) od svých vrstevníků př™íliš nelišil. Ale pak se jeho rodiče rozvedli a on mě›l pocit , že zůstal sám, proti celému svě›tu a musí se bránit ze všech sil. Dě›lal to způsobem, který bere dech a zároveřˆ svě›děí o jeho zcela mimoř™ádných schopnostech. Vyrobit si doklady a udě›lat se starším byla hraěka. Dokázal však proniknout i do ř™ad pilotů jedné z nejvě›tších leteckých spoleěností, aniž by složil jakékoli zkoušky. Diplom právníka, jak jinak než zfalšovaný, mu otevř™el cestu stát se obhájcem a ně›jaký ěas působil i jako dě›tský lékař™ na klinice. ř˝il v luxusních hotelech a procestoval kus svě›ta, protože byl navíc i jedineěným padě›latelem šeků. Jeho loupeže vyěíslil zoufalý agent FBI (Tom Hanks), s nímž si Frank dlouho pohrával jako koěka s myší, na závratnou sumu 2,5 milionů dolarů

Kvalita:
Všeobecné
Délka 134:56
Celkový bitrate 911kbps
Typ média riff

Obraz
Rozlišení 656x368
Bitrate 783kbps(vbr)
Kodek DivX v5

Zvuk
Bitrate 128kbps (cbr)
Kanály 2 (stereo)
Kodek MPEG Layer-3
Vzorkovací frekvence 44100

Download:
http://share-rapid.info/stahuj/115163/chyt-me-kdyz-to-dokazes.avi?dealer_id=92494

Password:
není
Obrázek
Slegr

Odkaz ke stažení nefunguje? Klikni

Zpět na Filmy CZ/SK dubbing

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek