DEALEXTREME návod

Máte s něčím problém ??? Šup sem s ním....Snad poradíme......

DEALEXTREME návod

Příspěvekod Antik » úte 03. úno 2009 12:53:34

DealExtreme.com je ěínský internetový obchod. Má velmi nízké ceny a poštovné do ěŒR ěi SK se neplatí! Stejně› tak nemusíte platit ani clo. Navíc česká koruna je vůěi americkému dolaru velmi silná.

nebo
Nákup po internetu “za hubiěku” z ěŒíny. Pro mnoho lidí bláznovství, pro jiné realita a výborná zkušenost. Dlouho jsem tomu nevě›ř™il a tak mi pár mě›síců dalo, než jsem se k tomu odhodlal. Př™ed tím, jak jsem již psal v jednom z minulých ělánků (Zř™izuji si účet u mBank), jsem si k účelu netových nákupů zř™ídil účet u mBank a na ně›j navázal možnost platby prostř™ednictvím PayPal. O zř™ízení úětu PayPal jsem nepsal, protože je velmi jednoduché.

Pak jsem se př™ihlásil na stovkami uživatelů ově›ř™ený internetový obchod Dealextreme, vybíral si zboží a dával jej do košíku. Poté jsem př™es PayPal zaplatil a čekal, jestli objednané zboží dojde. Došlo.

Obrázek

To jsou docela zajímavá fakta.
Rozhodl jsem se udě›lat jakýsi návod , jak se dá vlastně› nakoupit.

Sám jsem to osobně› vyzkoušel a vše př™išlo, až na jednu vě›c, ta př™išla pozdě›ji, protože ji asi nemě›li na skladě›, ale př™išla.

No když se koukneme na stránku :
Kód: Vybrat vše
www.dealextreme.com

a ně›jaké zboží se nám líbí ( jako tř™eba mě› ta nabíjeěka i baterkama ) tak staěí zpravidla kliknout na Add This Item to Cart což znamená př™idat do košíku.

Obrázek

Ovšem stane se, stejně› jako mě›, že se nic nedě›je.
V tom př™ípadě› se dá zboží ně›jak sledovat kliknutím na Add to wish list

Obrázek

pomocí tohoto se dá zjistit, co se dě›je.
Já jsem si pak klikl nahoř™e na My Account kde jsem po př™ihlášení zjistil co jsem př™idal do toho my wish list.

Obrázek

Tam je u té nabíjeěky napsáno Out of stock, tedy ně›co jako že není na skladě›. V př™ekladu: VYPRODANÝ

Obrázek

No budiž.
Ok. Zkusíme tedy ně›co co maj na skladě›. Tř™eba žárovky do auta co jsou z LED diod.

Obrázek

Našel jsem žárovky a kliknul na Add This Item to Cart a šup, jsem v nákupním košíku:

Obrázek

Tam si všimneme slova Quantity , což je počet kusů.

Taky je tam Shipping , kde si můžeme vybrat, zda chceme zboží zaslat zdarma leteckou poštou až z Hong Kongu zdarma, nebo př™ez EMS Express ale za 20.07 dolaru.
Myslim že si vybereme to co je zadara a standartně› nastaveno, i když oběas k dražšímu zboží se oběas stane že tim EMS to je zadara taky, ale to je u toho zboží napsaný.

Můžeme samozř™ejmě› př™idávat další a další zboží nebo rovnou potvrdit objednávku a tím pádem z PAYPALu zaplatit kliknutím na Apply Changes

Obrázek

No a to se dostaneme na stránku paypalu , kde se staěí př™ihlásit a potvrdit př™evod peně›z.

Pozdě›ji sem doplním jak se dá sledovat zásilka a co se s objednaným zbožím dě›je.
Ano, dá se to zjistit.

Omlouvám se za chybě›jící obrázky ale tam kde byly uloženy mi je majitelé smazali.
Pro Linkery: Linky kopírujte jak chcete, ale požaduji své ID u každého svého uploadu, http si měňte jak chcete.

Obrázek
Obrázek
Antik

Re: DEALEXTREME návod

Příspěvekod Antik » úte 03. úno 2009 14:35:32

berybery píše:Jde platit jen pres PayPal??

A jaký je kurz kolik je jeden dolar? na český :?:

no př™ez paypal je to nejrychlejší. kurz dolaru ti udě›lá sám paypal.
na hlavní stránce klikni na odkaz MANAGE CURRENCY a po naětení stránky v poli Currency Exchange zadej do pole from ěástku v cz, v poli TO vyber US dollar ballance a pak klikni na calculate. po té objevíš i kurz i kolik to dě›lá doláčů .
Brzo př™idám návod na paypal.

JO abych nezapomě›l o dealextreme, doruěovací adresu si to vezme z paypalu. Takže pokud tam je blbě› vyplně›ná, je pak problém.
Pro Linkery: Linky kopírujte jak chcete, ale požaduji své ID u každého svého uploadu, http si měňte jak chcete.

Obrázek
Obrázek
Antik

Odkaz ke stažení nefunguje? Klikni

Zpět na HELP CENTRUM

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek