Můj brácha má prima bráchu / Můj brácha má prima bráchu (1975)

Filmy ke stažení zdarma na Fórum Warez
Pravidla fóra
1.Vkládejte pouze filmy s CZ nebo SK dubbingem
2.Téma musí obsahovat náhled obalu nebo screen (pokud obal není k dohledání na netu)
3.Informace (menu, titulky, dubbing, atd..)
4.Základní info o filmu (CSFD, IMDb)
5.Odkaz na CSFD (nedávat do code)
6.Odkazy vedoucí mimo forum CZ.HQ-Scenes.com dávat do code
7.Heslo (pokud je) do code
8.Nezakládat duplicitní témata-používat tlačítko hledat
9.Obrázky vkládat do IMG
10.Název příspěvku musí obsahovat český i anglický název a rok jeho vydání-ten dávat do závorky!

Příspěvekod DodoMichal11 » ned 26. dub 2009 6:59:51

Obrázek

http://www.csfd.cz/film/8769-muj-bracha ... ma-brachu/

Komedie
ěŒeskoslovensko, 1975, 94 min

Režie: Stanislav Strnad
Hrají: Libuše ř afránková, Jan Hrušínský, Roman ěŒada, Ivana Mař™íková, Slávka Budínová, Josef Bláha, Blažena Holišová, Vladimír Menšík, Zdeně›k ř˜ehoř™, Otakar Brousek st., Bedř™ich Prokoš, Ladislav Trojan, Václav Fišer, Jiř™í Lír, Miroslav Homola, Ludmila Roubíková, Jana ř vandová, Josefa Pechlátová, Zdeně›k ř avrda, Vítě›zslav ěŒerný, Jiř™í Kodet, Jarmila Orlová, Petr Skarke, Jiř™ina Bílá, Karel Bě›lohradský, Jan Kuželka, Václav Bahník, Michael Tarant, Jarmila Beránková, Rudolf Kalina, Yvetta Kornová, Jana Matiášková, Jiř™í Prager, Karel Sekera, Karel Smyczek, Ludě›k Svoboda, Jan Hartl, Josef Havlín, Karel Kos, Max Kulhavý, Jiř™í Kvasniěka, Slávka Hamouzová, Vladimír Navrátil, Olga Navrátilová, Dagmar Patrasová, Zdeně›k Deyl, Miloš Schmiedberger

Oním príma bráchou je Martin Pavelka př™ezdívaný Prcek, který se s pomocí své spolužaěky Pavlínky rozhodne usmíř™it svého poně›kud tvrdohlavého staršího bratra Honzu se sympatickou Zuzanou Vránovou. Rozešli se poté, co oslava Honzova vítě›zného závodu na ploché dráze nedopadla podle jeho př™edstav. Když se jim to po dlouhém snažení koneěně› povede, Honza rukuje na vojnu. Ani teě však nemá Martin klid, zjistí totiž, že Honzovo a Zuzanino usmíř™ení nezůstalo bez následků. Nejprve se energický brácha rozjede za Honzou do kasáren, a pak to ještě› musí zař™ídit s rodiěi a Vránovými. Ani poté, co všechno dobř™e dopadne a nastane svatební den, však není problémům konec, a tak má Martin opě›t plné ruce práce...

Všeobecné

Velikost 970,84 Mb
Délka 91:57
Celkový bitrate 1469kbps
Typ média riff

Obraz

Rozlišení 720x544
Bitrate 1277kbps(vbr)
Kodek Intel ITU H.264 Videoconferencing

Zvuk

Bitrate 192kbps (cbr)
Kanály 2 (stereo)
Kodek Dolby AC3
Vzorkovací frekvence 48000

Kód: Vybrat vše
http://share-rapid.com/stahuj/153949/muj-bracha-ma-prima-brachu-dvdrip-upload-by-dodos.avi?dealer_id=53922
Jako poděkování se můžete přes SHARE RAPID zaregistrovat přes moje ID http://share-rapid.info/?dealer_id=53922, DĚKUJI VŠEM KTEŘÍ JSOU TAKTO ZAREGISTROVANÉ!!!
Rozdám až 250 GB měs. za kopírování odkazů na fórum, kontaktujte mě na SZ!!!
DodoMichal11

Re: Můj brácha má prima bráchu / Můj brácha má prima bráchu (1975)

Příspěvekod Varg » pon 27. dub 2009 11:06:45

Prosím tě› v čem to př™evádíš?
Od tebe mám problém že mně› to nepř™ehraje dvd.
V compu ano ale stolní divko ne.
Což je škoda páě českých filmů není nikdy dost.
Varg

Odkaz ke stažení nefunguje? Klikni

Zpět na Filmy CZ/SK dubbing

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek