MAMUTREJ píše:NAVRHUJI VYTVOřENĂ SEKCE NAPř. SRANDA KDE BY SE UKLĂDYLY SCĂNKY NAPř ř IMEK ,GROSMYN LĂBUS KAISER VERICH VISKOVEC CIMRMAN ALE I MP3 ATD.....
CO VY NA TO??????
hanysekjan píše:Věřím že nejen já,ale i několik uživatelů by uvítalo v sekci hudba rozdělení na žánry.Poslouchám "jen" hudbu metalovou a takto musím proěítat velmi mnoho odkazů na pro mne nezajímavých žánrů.Třeba by toto rozdělení nebylo na škodu.Díky.
P.S. i vylepšený vhled jinak skvělého fora by nebyl na škodu.
pepino2 píše:Chtelo by to obnovit razeni filmu podle abecedy, dost mi to schazi, poradi mi nekdo co s tim ???
molca píše:snad kazdy pozna horor od komedie aspon toto muzete rozdelit

chevron-man píše:No, chápu, že rozdělovat filmy podle žánrů je trochu dost zbyteěné, ale u hudby by se to ale dost hodilo. Usnadnilo by to vyhledávání. Jinak se mi tohle fĂłrum líbí, ale byl bych pro, kdyby autoři příspěvků uváděli pokaždé například kvalitu ěi rip filmu nebo seriálu - zda se jedná o DVDrip, HDTVrip apod., protože oběas ělověk neví, co stahuje. A ještě by nebylo špatné filmy rozdělit na DVDripy a ty ostatní ripy (CAMripy, TS apod.), protože aby byly filmy v nechutně hnusné kvalitě v jedné kupě s DVDripy dělá akorát bordel. ělověk pak ani nemá přehled, jestli už vyšel ten ěi onen nový film v DVDripu s musí se prokousávat celým tématem, aby zjistil, že DVDrip ještě nevyšel.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků