Návrhy na změ›ny a vypepšení fóra

Chcete věděe to je nového na fóru?? Stačí se jen podívat sem

Re: Návrhy na změ›ny a vypepšení fĂłra

Příspěvekod bop » úte 09. čer 2009 8:57:11

Navrhuji možnost podě›kovat autorovi za každý jeho př™íspě›vek tř™eba tlaěítkem "Dě›kuji" u každého př™íspě›vku.
U každýho by se pak mě›lo zobrazovat kolik dostal "Dě›kuji" a kolikrát sám podě›koval.
bop

Příspěvekod admin » pát 12. čer 2009 18:16:27

MAMUTREJ píše:NAVRHUJI VYTVOř˜ENÍ SEKCE NAPř˜. SRANDA KDE BY SE UKLÁDYLY SCÉNKY NAPř˜ ř IMEK ,GROSMYN LÁBUS KAISER VERICH VISKOVEC CIMRMAN ALE I MP3 ATD.....
CO VY NA TO??????

Myslím,že už rozdě›lovat nic nebudeme na další sekce
admin

Příspěvekod FOFO7 » pon 15. čer 2009 17:16:38

1. navrhuji pridat novy a krajsi vzhled. prilakalo by to sem viac uzivatelov.

2. odkazy na stahovanie by mali vidiet uzivatelia ktory su registrovany.
FOFO7

Příspěvekod hanysekjan » ned 28. čer 2009 7:03:30

Vě›ř™ím že nejen já,ale i ně›kolik uživatelů by uvítalo v sekci hudba rozdě›lení na žánry.Poslouchám "jen" hudbu metalovou a takto musím proěítat velmi mnoho odkazů na pro mne nezajímavých žánrů.Tř™eba by toto rozdě›lení nebylo na škodu.Díky.
P.S. i vylepšený vhled jinak skvě›lého fora by nebyl na škodu.
hanysekjan

Příspěvekod admin » pon 29. čer 2009 15:50:31

hanysekjan píše:Vě›ř™ím že nejen já,ale i ně›kolik uživatelů by uvítalo v sekci hudba rozdě›lení na žánry.Poslouchám "jen" hudbu metalovou a takto musím proěítat velmi mnoho odkazů na pro mne nezajímavých žánrů.Tř™eba by toto rozdě›lení nebylo na škodu.Díky.
P.S. i vylepšený vhled jinak skvě›lého fora by nebyl na škodu.

Rozdě›lovat na žánry prostě› nebudeme.
admin

Příspěvekod admin » pon 29. čer 2009 15:55:30

pepino2 píše:Chtelo by to obnovit razeni filmu podle abecedy, dost mi to schazi, poradi mi nekdo co s tim ???

Na foru jsou automatické seznamy,které ti vše ř™adí podle abecedy! :mrgreen:
admin

Příspěvekod molca » úte 30. čer 2009 9:20:30

snad kazdy pozna horor od komedie aspon toto muzete rozdelit
molca

Příspěvekod berybery » úte 30. čer 2009 16:33:49

molca píše:snad kazdy pozna horor od komedie aspon toto muzete rozdelit

Tak aby bylo jasno!
Dám př™íklad :
http://www.csfd.cz/film/232460-transfor ... he-fallen/

Tak a kam bys to zař™adil?

Akění / Dobrodružný / Sci-Fi

To to chceš dát do každe sekce? :!: :idea:
Starám se o celé forum,tak mi to prosím usnadněte a dávejte linky do code!!

Obrázek
Obrázek
Obrázek
berybery

Příspěvekod MANIC » stř 01. črc 2009 14:46:24

Navrhujem pridávařĽ do HD sekcie veděža názvu filmu alebo do zoznamu HD filmov aj druh použitého video kĂłdeku.

Pretože každý kodek má iné požiadavky a každý má iné PC ěi konzolu na prehrávanie HD videa(napr.: WMV v akomkoěžvek rozlíšení prehráva Xbox 360 ale PS3 už nie) a ěžudom by to velice pomohlo pri hěžadaní filmu s podporou ich HW ěi SW systému na prehrávanie HD obsahu.
Uploadujem iba na http://www.share-rapid.info/. Moje uploady sú vždy bez hesla!
Obrázek
MANIC

Příspěvekod opoceCZ » sob 11. črc 2009 9:28:53

Zdravím Vás naši milí moderátoř™i,
Co by jste ř™ekli na založení nové sekce v kategorii hudba? Urěitě› existuje dost lidí, kterř™í preferují višší datové toky ppř™. nekomprimované zvukové formáty. Proto bych se př™imluvil za vytvoř™ení nové sekce LOSSLESS v kategorii HUDBA. Jde mi také o př™ehlednost a nemíchání tě›chto až 10x vě›tších souborů mezi MP3 a jiné ztrátové formáty. Klidně› Vám ji budu adminovat.

psal jsem už ně›kolika moderátorům (ze sekce hudba i jiným) ale nikdo neodpově›dě›l.
Pokud máte připomínku k uploadu, tak mi pište na SZ. Děkuji
opoceCZ

Příspěvekod Pedrosa » čtv 16. črc 2009 19:49:22

Př™idal bych tlaěítko pro podě›kování,je tu ně›kolik lidí,kteř™í by si díky zasloužili(moucha777,Kocour57,Haffy_Go).
Pedrosa

Příspěvekod leon66 » pát 17. črc 2009 20:52:52

Co se týče př™ehlednosti fĂłra,mě› to vyhovuje,jsou tu př™eci seznamy,ne?Př™imlouval bych se za tlaěítko "dě›kuji".Trochu mi vadí jen jedna vě›c-když chci ně›komu v SZ poslat odkaz na např™.rapid,stejně› to napíše "zakázaný server".Chápu to u veř™ejných př™íspě›vků,ale v SZ to podle mě› nemá smysl.Potom dochází k debatě› typu "napiš e-mail,pošlu ti to" apod.,což zbyteěně› zdržuje.Ale jinak jsem spokojenost sama :lol: .
Akorát jedna vě›c mě› neskuteěně› vytáěí.Když dám "hledat" a otevř™e se mi stránka s výsledky,je to o.k.,ale když chci př™ejít na stránku 2,napíše to-teě nemůžete vyhledávat,zkuste to pozdě›ji.S tím by jste mě›li ně›co udě›lat.
leon66

Příspěvekod chevron-man » sob 08. srp 2009 8:28:47

No, chápu, že rozdě›lovat filmy podle žánrů je trochu dost zbyteěné, ale u hudby by se to ale dost hodilo :!: . Usnadnilo by to vyhledávání. Jinak se mi tohle fĂłrum líbí, ale byl bych pro, kdyby autoř™i př™íspě›vků uvádě›li pokaždé např™íklad kvalitu ěi rip filmu nebo seriálu - zda se jedná o DVDrip, HDTVrip apod., protože oběas ělově›k neví, co stahuje. A ještě› by nebylo špatné filmy rozdě›lit na DVDripy a ty ostatní ripy (CAMripy, TS apod.), protože aby byly filmy v nechutně› hnusné kvalitě› v jedné kupě› s DVDripy dě›lá akorát bordel. ěŒlově›k pak ani nemá př™ehled, jestli už vyšel ten ěi onen nový film v DVDripu s musí se prokousávat celým tématem, aby zjistil, že DVDrip ještě› nevyšel.
chevron-man

Příspěvekod berybery » sob 08. srp 2009 9:23:57

chevron-man píše:No, chápu, že rozdě›lovat filmy podle žánrů je trochu dost zbyteěné, ale u hudby by se to ale dost hodilo :!: . Usnadnilo by to vyhledávání. Jinak se mi tohle fĂłrum líbí, ale byl bych pro, kdyby autoř™i př™íspě›vků uvádě›li pokaždé např™íklad kvalitu ěi rip filmu nebo seriálu - zda se jedná o DVDrip, HDTVrip apod., protože oběas ělově›k neví, co stahuje. A ještě› by nebylo špatné filmy rozdě›lit na DVDripy a ty ostatní ripy (CAMripy, TS apod.), protože aby byly filmy v nechutně› hnusné kvalitě› v jedné kupě› s DVDripy dě›lá akorát bordel. ěŒlově›k pak ani nemá př™ehled, jestli už vyšel ten ěi onen nový film v DVDripu s musí se prokousávat celým tématem, aby zjistil, že DVDrip ještě› nevyšel.

Rozdě›lovat filmy na dvdrip v dobré kvalitě› a naopak to fakt nebude ....A jinak v pravidlách je,že v př™íspě›vku musi byt uvedena Kvalita ! 8)
Starám se o celé forum,tak mi to prosím usnadněte a dávejte linky do code!!

Obrázek
Obrázek
Obrázek
berybery

Příspěvekod chevron-man » sob 08. srp 2009 17:14:40

No, tak jo...tady se to jmenuje "Návrhy na změ›ny a vypepšení fĂłra" a zatím, jak to tu ětu je tu vě›tšina návrhů "smetena ze stolu"..tak na co to tu je? :?:
chevron-man

PředchozíDalší

Odkaz ke stažení nefunguje? Klikni

Zpět na Novinky na našem fóru