MAMUTREJ píše:navrhuji rozdělení sekci filmů z cz sk dabing na rodinné,historické,fantasy.....

romualdo píše:to urcite nie lebo niektory maju voje domeny ako napr. strelci a majitel domeny ktori ju ma kupenu(v prenajme) dostava za kazde stiahnutie z domeny KC. Napr. Janko si stiahne subor zo serveru share-rapid.info - majitel dostane odmenu
jozko si stiahne subor zo share-rapid.info a nikdo nic nedostane. Uz chapes? Preto sa sem odkazy nebudu davat iba na jednu hlavnu domenu (share-rapid.info)

spreyeers píše:zdar hoši, jsem ze sesterského fĂłra forum-warez.org chtěl bych vám jen řict, že by ste si to tady mohli nejak sprehlednit, je tu chaos jako blazen... klidne me kontaktujte na mem foru a muzu vam i poradit jak a co... cus a zdravim warezaky

MAMUTREJ píše:Tvrdil jsem to již dříve například ve filmu se nevyzná nikdo!!

MAMUTREJ píše:např toto:Nové příspěvky FILMY POUZE NA CZSHARE
cz/sk dabing
Sub-fĂłra: Akění, Romantické, Dokumentární, Váleěné, Thriller, Sci-fi, Rodinné, Krimi, Komedie, Hudební, Horory, Historické, Fantasy, Drama, Dobrodružné, Animované

pepino2 píše:Chtelo by to obnovit razeni filmu podle abecedy, dost mi to schazi, poradi mi nekdo co s tim ???
pet666 píše:pepino2 píše:Chtelo by to obnovit razeni filmu podle abecedy, dost mi to schazi, poradi mi nekdo co s tim ???
Souhlasím,to že se zrušilo řazení dle abecedy je velké minus a co jsem slyšel reakce od kámošů tak to vadí všem.
A co se týče rozdělení filmů dle žánru tak nevím nevím,ale dost ěasto je film např. na ěSFD označen více žánry a pak nevím jak by se tohle řešilo-sám kolikrát přemýšlím po zhlédnutí filmu kam bych ho zařadil=takže NE

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků