Př™edě›lávky z BLUE-RAY

Pravidla fóra
Pokec o všem možném

Př™edě›lávky z BLUE-RAY

Příspěvekod JaLoMe » úte 07. dub 2009 13:48:57

O architekturu DVD se zajímám, dá se ř™íct od prvního DVD, které př™išlo na český trh. Mám 59 let a filmy na DVD jsou mým velkým koníěkem, proto když si ně›jaké to DVD stáhnu z internetu, tak než takové DVD vypálím na médium, ho nejdř™íve upravím v programech PgcEdit, VobBlanker apd. Odstraním nevolané PGC (které nemají na DVD co dě›lat), odstraním nefunkění odkazy, neexistující odkazy na zvukové a titulkové stopy, prostě› uvedu DVD do svých př™edstav. Nejvíce takových vě›cí se nachází na DVD od Bonga.
Proě takový zdlouhavý úvod, no to jen proto, abyste vě›dě›li, že toto nepíše žáden amatér.
Teě k vě›ci, poslední dobou se rozmohly př™edě›lávky z BLUE-RAY disků na klasické DVD, no a dvě› takové př™edě›lávky jsem si stáhnul „Výmě›na a Rocknrolla“ od MiLuMi. Nejdř™íve jsem si je pustil v PC př™es PowerDVD a tam jsem zjistil, že cz zvuková stopa se po př™echodu na jinou kapitolu (myslím tím manuálně›) markantně› ztlumí, abyste dosáhli původní hlasitost, tak se musí př™epnout na en zvukovou stopu a spě›t na cz, pokud opě›t zvolíte jinou kapitolu, tak cz zvuková stopa se zase markantně› ztiší a tento postup můžete provádě›t poř™ád dokola. Oba jmenované filmy jsou touto vadou poznamenané a DVD „Rocknrolla“ má dokonce u závě›reěných titulků sprostě› useknutou cz zvukovou stopu a chybí tam forced titulky, protože se tam mluví rusky a jsou tam zobrazované pouze en titulky, když jsem v topiku tohoto filmu na tuto chybu upozornil, tak můj př™íspě›vek byl bez upozorně›ni smazán a vadné DVD zůstalo ke stáhnutí beze změ›ny, na což jsem upozornil admina.
Než jsem se rozhodl tento př™íspě›vek napsat, tak jsem jmenované filmy odzkoušel ve dvou stolních PC a jednom Notebooku, potom film „Výmě›na“ vypálený na DVD médium a odzkoušený ve stolním př™ehrávaěi LG a Philips, musím ř™íct, že mnou popisovaná závada se projevila na tě›chto př™ehrávaěích.
Z tě›chto důvodů navrhuji, aby byla zavedená nová sekce pro filmy př™edě›lané z BLUE-RAY na DVD, aby lidé vě›dě›li, do čeho vlastně› jdou a co budou stahovat. Dě›kují za pochopení.
JaLoMe

Re: Př™edě›lávky z BLUE-RAY

Příspěvekod berybery » úte 07. dub 2009 15:57:07

JaLoMe píše:O architekturu DVD se zajímám, dá se ř™íct od prvního DVD, které př™išlo na český trh. Mám 59 let a filmy na DVD jsou mým velkým koníěkem, proto když si ně›jaké to DVD stáhnu z internetu, tak než takové DVD vypálím na médium, ho nejdř™íve upravím v programech PgcEdit, VobBlanker apd. Odstraním nevolané PGC (které nemají na DVD co dě›lat), odstraním nefunkění odkazy, neexistující odkazy na zvukové a titulkové stopy, prostě› uvedu DVD do svých př™edstav. Nejvíce takových vě›cí se nachází na DVD od Bonga.
Proě takový zdlouhavý úvod, no to jen proto, abyste vě›dě›li, že toto nepíše žáden amatér.
Teě k vě›ci, poslední dobou se rozmohly př™edě›lávky z BLUE-RAY disků na klasické DVD, no a dvě› takové př™edě›lávky jsem si stáhnul „Výmě›na a Rocknrolla“ od MiLuMi. Nejdř™íve jsem si je pustil v PC př™es PowerDVD a tam jsem zjistil, že cz zvuková stopa se po př™echodu na jinou kapitolu (myslím tím manuálně›) markantně› ztlumí, abyste dosáhli původní hlasitost, tak se musí př™epnout na en zvukovou stopu a spě›t na cz, pokud opě›t zvolíte jinou kapitolu, tak cz zvuková stopa se zase markantně› ztiší a tento postup můžete provádě›t poř™ád dokola. Oba jmenované filmy jsou touto vadou poznamenané a DVD „Rocknrolla“ má dokonce u závě›reěných titulků sprostě› useknutou cz zvukovou stopu a chybí tam forced titulky, protože se tam mluví rusky a jsou tam zobrazované pouze en titulky, když jsem v topiku tohoto filmu na tuto chybu upozornil, tak můj př™íspě›vek byl bez upozorně›ni smazán a vadné DVD zůstalo ke stáhnutí beze změ›ny, na což jsem upozornil admina.
Než jsem se rozhodl tento př™íspě›vek napsat, tak jsem jmenované filmy odzkoušel ve dvou stolních PC a jednom Notebooku, potom film „Výmě›na“ vypálený na DVD médium a odzkoušený ve stolním př™ehrávaěi LG a Philips, musím ř™íct, že mnou popisovaná závada se projevila na tě›chto př™ehrávaěích.
Z tě›chto důvodů navrhuji, aby byla zavedená nová sekce pro filmy př™edě›lané z BLUE-RAY na DVD, aby lidé vě›dě›li, do čeho vlastně› jdou a co budou stahovat. Dě›kují za pochopení.

Myslím,že spousta lidí se v tom nevyzná tak jako ty.A proto si myslím,že to nemá cenu!

Založení nového fora nepř™ipadá v uvahu...Píšu za sebe ne za team forum warez
Starám se o celé forum,tak mi to prosím usnadněte a dávejte linky do code!!

Obrázek
Obrázek
Obrázek
berybery

Příspěvekod JaLoMe » úte 07. dub 2009 20:36:40

berybery píše:Myslím,že spousta lidí se v tom nevyzná tak jako ty.A proto si myslím,že to nemá cenu!

Založení nového fora nepř™ipadá v uvahu...Píšu za sebe ne za team forum warez

Pokud nejsi zmocně›n za celý tým se vyjadř™ovat, tak to nedě›lej veř™ejně› ani za sebe a to ještě› s vykř™iěníkem. To je tak t웾ké založit další sekci vím, že není, ale kdo by to stahoval že, když by vě›dě›l, že stahuje vadné filmy. Radě›ji to necháš bez povšimnutí a budeš mazat nadále kritické př™íspě›vky, jako to bylo včera v mém př™ípadě› v sekci Rocknrolla, hlavně› že př™ibývají bodíky na úětech. V tom př™ípadě› tady nemám co dě›lat, kolem dokola je spousta jiných warez fĂłr, kde to nezavání aroganci a slepotou.
JaLoMe

Příspěvekod admin » stř 08. dub 2009 7:39:14

Takto by jsme mohli polemizovat o rozdě›lování sekcí snad do nekoneěna!! A byl by v tom akorát poř™ádný chaos! Prostě› nejde vše porozdě›lovat! To by tu bylo strašně› moc subfor atd..

Uživatel berybery ti jasně› píše ,že je to jen jeho názor tak ho kř™ivě› neobviřˆuj,že mluví za celý team! A pokud se jedná o ně›jaké smazání př™íspě›vků,že to ně›kdo blbě› př™edě›lal ,tak napiš tomu kdo to uploadoval (mě›l bys být rád,že ně›kdo má zájem sem ně›ěím př™ispě›t ,ale ty ho naopak jen kritizuješ)a nespamuj nám zde forum,dě›kuji. A neobviřˆuj náš team z ně›jaké arogance a cenzury - my se zde staráme o poř™ádek a vě›ř™ mi,že to není lehké!

Takže LOCK
admin

Odkaz ke stažení nefunguje? Klikni

Zpět na Pokec