Tajemství Ocelového mě›sta (1978)

Filmy ke stažení zdarma na Fórum Warez
Pravidla fóra
1.Vkládejte pouze filmy s CZ nebo SK dubbingem
2.Téma musí obsahovat náhled obalu nebo screen (pokud obal není k dohledání na netu)
3.Informace (menu, titulky, dubbing, atd..)
4.Základní info o filmu (CSFD, IMDb)
5.Odkaz na CSFD (nedávat do code)
6.Odkazy vedoucí mimo forum CZ.HQ-Scenes.com dávat do code
7.Heslo (pokud je) do code
8.Nezakládat duplicitní témata-používat tlačítko hledat
9.Obrázky vkládat do IMG
10.Název příspěvku musí obsahovat český i anglický název a rok jeho vydání-ten dávat do závorky!

Tajemství Ocelového mě›sta (1978)

Příspěvekod Antik » sob 08. lis 2008 6:37:57

Obrázek
Kód: Vybrat vše
http://www.csfd.cz/film/8036-tajemstvi-oceloveho-mesta/

Tajemství Ocelového mě›sta

Dobrodružný / Sci-Fi
ěŒeskoslovensko, 1978, 85 min

Režie: Ludvík Ráža
Hrají: Martin Růžek, Josef Vinklář™, Petr Kostka, Jan Potm웹il, Jaromír Hanzlík, TařĽjana Medvecká, Josef Somr, Petr ěŒepek, Vilém Besser, Boř™ivoj Navrátil, Josef Bláha, ěŒestmír ř˜anda st., Karel Gult, Josef Vě›trovec, Miroslav Moravec, Ferdinand Krůta, Ladislav Potm웹il, Viktor Maurer, Jan Pohan, Václav Kařˆkovský, Tomáš Holý, Sylva Kamenická, Jiř™í Havel, Mirko Musil, Ladislav Trojan, Zdeně›k Kutil, Zdeně›k Srstka, Karel Augusta, Jaroslav Horák, Martin Hron, Zdeřˆka Rosolová, Václav Kotva, Zdeně›k Skalický, Bohumil Vávra, Josef Velda, Richard Záhorský, Karel Fiala, Jiř™í Kodet, Milan Mach, Jan Př™euěil, Jana Bermanová, Jan Cmíral ml., Tomáš Juř™iěka, Renata Mašková, Miluše ř plechtová, Jan Cmíral st., Jaroslav Kotrba, Petr Drozda, Antonín Hardt, Ladislav Lahoda, Roman Skamene, Karel Engel, Tomáš Engel, Vladimír Bárta, Stanislav Benda, Jan Brokl, Jiř™í Brož, Jiř™í Fajt, Josef Hejzlar, František Jákl, Petr Jákl st., Arnošt Janeček, Martin Janský, Miroslav Jíra, Jaroslav Klenot, Jiř™í Klenot, Jiř™í Kraus, Pavel Myslík, Vladimír Procházka, Jindř™ich Sejk, Oldř™ich Semerák, Jaroslav ř anda, Stanislav Tůma, Jiř™í Vach, Pavel Vaně›k, Karel Vítek st., Jaroslav Vlk, Vladimír Ráž

Obsah:

Fantastický dobrodružný př™íbě›h na motivy románu Julese Verna. Př™ed více než sto lety vzrušila svě›t zpráva o dě›dictví půl miliardy franků. Jeden z dě›diců - doktor Francois Sarrasin - vybudoval mě›sto Fortuna pro blaho obyvatel. Druhý - profesor chemie Erik Janus - postavil velkou zbrojní továrnu ve mě›stě›, které nazval "Ocelové". Sarrasin, znepokojen tímto zbrojením, vysílá do Ocelového mě›sta vyjednávače. Souěasně› se tam tajně› vydává i Sarrasinův zeřĽ, inženýr Marcel Zodiak. Po př™íchodu do mě›sta se Marcel stane svě›dkem havárie stř™ely, po jejíž explozi zasažení lidé v ně›kolika okamžicích zmrznou. Poprvé se tak setkává s hrozným vynálezem váleěného šílence Januse - s dě›lem, jehož stř™ela niěí vše živé, avšak materiální statky zachovává nezmě›ně›ny pro útoěníka...

Film, který v roce 1978 natoěil Ludvík Ráža, byl vě›nován památce Julese Verna, který mnohé znal a př™edvídal. V ateliéru ě. 6 na Barrandově› vytvoř™il architekt Vladimír Labský multifunkění dekoraci, která byla po úpravách využita rovn웾 př™i natáčení filmů "Panna a netvor", "Deváté srdce" a "Koěiěí princ".

Ke stažení zde :
Kód: Vybrat vše
http://share-rapid.info/stahuj/23369/tajemstvi-oceloveho-mesta.avi?dealer_id=12091

Všeobecné:
Délka 85:07
Celkový bitrate 1122kbps
Typ média riff
Obraz:
Rozlišení 640x480
Bitrate 1066kbps(vbr)
Kodek DivX MPEG-4 v4 (OpenDivX / Project Mayo)
Zvuk:
Bitrate 56kbps (cbr)
Kanály 2 (stereo)
Kodek MPEG Layer-3
Vzorkovací frekvence 22050
Pro Linkery: Linky kopírujte jak chcete, ale požaduji své ID u každého svého uploadu, http si měňte jak chcete.

Obrázek
Obrázek
Antik

Odkaz ke stažení nefunguje? Klikni

Zpět na Filmy CZ/SK dubbing

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek