POZOR NA ř PATNÉ FORUM

Máte s něčím problém ??? Šup sem s ním....Snad poradíme......

POZOR NA ř PATNÉ FORUM

Příspěvekod Antik » pon 02. úno 2009 18:04:21

Tak jsem se registroval na forum warezak.cz abych mohl své uploady šíř™it i tam, a když už se mi tam povedlo nahodit př™ez 120 postů tak se místo slova share-rapid objevily samé hvě›zdiěky ********* takže jsem psal administrátorovi a ten mi nijak nereagoval. Pak jsem to psal do stížností, tam se ještě› ně›kdo př™idal, ale problém se neř™ešil, takže jsem do podpisu napsal, že místo hvě›zdiček je tř™eba doplnit odkaz share-rapid.info, což pak šlo stahnout bez problémů,
K tomu jsem př™ipsal, že toto forum (myšleno Warezák.cz) bezdůvodně› blokuje linky na moje uploady, proto ta machinace a najednou ouha. Všechny moje posty jsou fuě.
Dokonce jsem se nemohl ani př™ihlásit. Tak toto je chování fora warezak.cz
Mě› z toho plyne ponaučení, že warezak.cz budu dě›lat špatnou reklamu a pomlouvat kde se dá.

tímto bych chtě›l varovat jiné uživatele, aby vě›dě›li, co se jinde dě›je.

Na tomto foru, kde si tento př™íspě›vek ětete se mi takováto špatná zkušenost nikdy nestala, administrář™i a moderátoř™i jsou ochotný a vstř™ícný. Tímto bych chtě›l podě›kovat všem na tomto fĂłru.

Dě›kuji !
Pro Linkery: Linky kopírujte jak chcete, ale požaduji své ID u každého svého uploadu, http si měňte jak chcete.

Obrázek
Obrázek
Antik

Odkaz ke stažení nefunguje? Klikni

Zpět na HELP CENTRUM

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek