Babe 2 - Prasátko ve mě›stě› / Babe - Pig in the City (1998)

Filmy ke stažení zdarma na Fórum Warez
Pravidla fóra
1.Vkládejte pouze filmy s CZ nebo SK dubbingem
2.Téma musí obsahovat náhled obalu nebo screen (pokud obal není k dohledání na netu)
3.Informace (menu, titulky, dubbing, atd..)
4.Základní info o filmu (CSFD, IMDb)
5.Odkaz na CSFD (nedávat do code)
6.Odkazy vedoucí mimo forum CZ.HQ-Scenes.com dávat do code
7.Heslo (pokud je) do code
8.Nezakládat duplicitní témata-používat tlačítko hledat
9.Obrázky vkládat do IMG
10.Název příspěvku musí obsahovat český i anglický název a rok jeho vydání-ten dávat do závorky!

Babe 2 - Prasátko ve mě›stě› / Babe - Pig in the City (1998)

Příspěvekod DodoMichal11 » čtv 09. dub 2009 19:06:52

Babe 2 - Prasátko ve mě›stě› / Babe - Pig in the City

Obrázek

http://www.csfd.cz/film/6720-babe-2-pra ... -the-city/

Rodinný / Fantasy / Komedie
Austrálie / USA, 1998, 97 min

Režie: George Miller
Hrají: James Cromwell, Mickey Rooney, Elizabeth Daily, Glenne Headly, Carly Schroeder, James Cosmo, Myles Jeffrey, Russi Taylor, Adam Goldberg, Miriam Margolyes, Hugo Weaving, Roscoe Lee Browne, Gabby Millgate, Jim Cummings, Sacha Horler, Naomi Watts

Prasátko Babe vyhrálo sout웾 ověáckých psů a tak se stalo ověáckým prasátkem.Bohužel na jeho pána dolehly finanění t웾kosti a hrozí, že farmu mu zabaví banka.Prasátko s paní se tedy vydávají na sout웾 ověáckých psů, aby získaly ně›jaké peníze...Cestou jsou však na letišti omylem zatčeni jako pašeráci narkotik, a i když se omyl pozdě›ji vysvě›tlí, na úěast v sout웾i je již pozdě›...Co si teě poěnou sami,bez peně›z a v neznámém mě›stě›...naště›stí se najdou dobř™í lidé všude a prasátko s paní se ubytují v hotelu,kde je již nejedno další zvíř™átko.Hotel plný psů,koček,myší a opic však budí pohoršení v sousedství a pohroma na sebe nedá dlouho čekat...Kouzelný př™íbě›h, který pohladí po duši a př™ese všechna úskalí nakonec dopadne tak, jak má...Př™íjemná podívaná na zvíř™átka,která mluví a chovají se jako lidé urěitě› zaujme dě›ti a rodiče neurazí...

Všeobecné

Velikost 984,66 Mb
Délka 91:51
Celkový bitrate 1492kbps
Typ média riff

Obraz

Rozlišení 720x384
Bitrate 1044kbps(vbr)
Kodek Intel ITU H.264 Videoconferencing

Zvuk

Bitrate 448kbps (cbr)
Kanály 5.1 (surround)
Kodek Dolby AC3 CZ
Vzorkovací frekvence 48000

Kód: Vybrat vše
http://share-rapid.com/stahuj/138623/babe2-dvdrip-upload-by-dodos.avi?dealer_id=53922
Jako poděkování se můžete přes SHARE RAPID zaregistrovat přes moje ID http://share-rapid.info/?dealer_id=53922, DĚKUJI VŠEM KTEŘÍ JSOU TAKTO ZAREGISTROVANÉ!!!
Rozdám až 250 GB měs. za kopírování odkazů na fórum, kontaktujte mě na SZ!!!
DodoMichal11

Odkaz ke stažení nefunguje? Klikni

Zpět na Filmy CZ/SK dubbing

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek