prosím o radu

Máte s něčím problém ??? Šup sem s ním....Snad poradíme......

prosím o radu

Příspěvekod Spendlik » ned 02. pro 2007 1:36:01

prosím o radu jak vypalit dvd obraz který má 8gb na dvd 4.7gb dik moc nevím si rady :roll:
Spendlik

Re: prosím o radu

Příspěvekod berybery » ned 02. pro 2007 15:08:50

Dvd shrink nebo mnoho dalsich to udela za tebe :D
Starám se o celé forum,tak mi to prosím usnadněte a dávejte linky do code!!

Obrázek
Obrázek
Obrázek
berybery

Příspěvekod Spendlik » ned 02. pro 2007 17:53:27

pro berybery právě› omyl dvd shrink a mhoné jsem skoušel a už sem to zjistil co a jak musím koupit velké dvd o velikosti 8.5gb jinak to nejde když je to stažený v obrazu te velikosti tak stim nic udě›lat nende jineho :wink: :wink:
Spendlik

Příspěvekod jimmy1222 » pon 03. pro 2007 0:47:46

Spendlik píše:pro berybery právě› omyl dvd shrink a mhoné jsem skoušel a už sem to zjistil co a jak musím koupit velké dvd o velikosti 8.5gb jinak to nejde když je to stažený v obrazu te velikosti tak stim nic udě›lat nende jineho :wink: :wink:

Pokud se jedná o filmové DVD... (nikoli hru)
tak co tř™eba ten obraz namontovat do Daemon Toolse, Alcoholu 120 nebo jiné virtuální mechaniky ... no a pak to tř™eba př™es DVDFab Platinum, CloneDVD2 od Slysoftu (+AnyDVD), CloneDVD od DVDXStudios, DVDShrinku, atd .... př™evést z DVD9 na DVD5... (trošku se oř™eže kvalita filmu, ale myslím, že to ani moc nepoznáš - pokud to není film 2 a více hodin dlouhý....)
Prázdná dvouvrstvá média (DVD9) jsou zbyteěně› drahá.... lepší je to př™evést na DVD5 (klasické DVD 4,7 GB) ... tř™eba pomocí DVDFab to trvá 20 minut (taky závisí na rychlosti PC)

Jinak tedka me napadá, že DVDFab Platinum umí pracovat př™ímo s obrazy ISO, img, nrg .... a zpracovávat je do DVD5
jimmy1222

Příspěvekod berybery » pon 03. pro 2007 15:33:15

Př™esne jimmy hele podle me ma Nakej film na originalce(Originalni dvd treba z videopujcovny) A nejde mu to vypalit na 4,7 gb dvd tak to chce zmensit.A ja osobne jsem to vzdy delal v DVD shrinku a kvalita v poho vse.Asi 3x kliknu a je to :D

Obrázek
Obrázek
Obrázek
berybery

Příspěvekod jimmy1222 » pon 03. pro 2007 22:16:15

berybery píše:Př™esne jimmy hele podle me ma Nakej film na originalce(Originalni dvd treba z videopujcovny) A nejde mu to vypalit na 4,7 gb dvd tak to chce zmensit.A ja osobne jsem to vzdy delal v DVD shrinku a kvalita v poho vse.Asi 3x kliknu a je to :D

Máš pravdu, ale Shrink se už př™ed ěasem př™estal vyvíjet a tak zastarává, nezvládá odstranit nejnově›jší ochrany...
DVDFab Platinum je v souěasnosti jedniěkou mezi programy na kopírování DVD. Druhá vhodná a taktéž velice dobrá možnost je kombinace programů CloneDVD2 a AnyDVD (obojí od Slysoftu). AnyDVD pracuje na pozadí win a odstrařˆuje ochrany, zatímco programem CloneDVD2 si jednoduše DVD9 zmenšíte a nahrajete na disk do DVD5.
jimmy1222

Příspěvekod berybery » pon 03. pro 2007 22:45:55

Aha tak díky jimmy př™ejdu na DVDFab Platinum.A tedy doporucujes i CloneDVD2 a AnyDVD? :D

A jak ted koukam tak je tu plno verzi DVDFab Platinum jakou doporucujes?

Obrázek
Obrázek
Obrázek
berybery

Příspěvekod dany27 » úte 04. pro 2007 12:02:39

berybery píše:Aha tak díky jimmy př™ejdu na DVDFab Platinum.A tedy doporucujes i CloneDVD2 a AnyDVD? :D

A jak ted koukam tak je tu plno verzi DVDFab Platinum jakou doporucujes?

Je to prosté, vždy si stáhni tu poslední, min 1 za 14 dní je nová verze.
Obrázek
dany27

Příspěvekod jimmy1222 » stř 05. pro 2007 0:51:47

dany27 píše:Je to prosté, vždy si stáhni tu poslední, min 1 za 14 dní je nová verze.

Tak tak, nejnově›jší by mě›la být vždy nejlepší... a zvládnout kopírovat i novinky. Aktuální verzi najdeš vždy na
Kód: Vybrat vše
www.dvdfab.com

V souěasnosti je to verze 4.0.1.2
I když ně›kdy se stane, když př™ijdou tř™eba Sony s ně›jakou novou ochranou na ně›jakém Megafilmu, tak je na nový film krátký i DVDfab (ale to se stane fakt hodně› zř™ídka) - Např™. problémy dě›lá novinkový film Next... ale vě›ř™ím, že v nejbližší době› bude DVDfab zvládat i tento... program se fakt vyvíjí a to neustále, nová verze, nebo alespořˆ beta verze je k dispozici každých minimálně› 14 dnů....

Jinak alternativou DVDfab jsou zmíně›né CloneDVD a AnyDVD od Slysoftu...
Kód: Vybrat vše
www.slysoft.com
(také co nejnově›jší - hlavně› AnyDVD) Jde o to co ti víc vyhovuje, jako uživateli, nebo spíš pokud nejde film př™edě›lat v DVDfab, vyzkoušet Clone + Any
jimmy1222

Příspěvekod berybery » stř 05. pro 2007 15:17:43

Díky už stahuju. :D

Obrázek
Obrázek
Obrázek
berybery

Příspěvekod ci5c » pát 06. čer 2008 0:20:19

dawwidek píše:Dobrý den , píši vám sice zde ale v podstatě› doufám že to uvidí adm. protože u Fylmu mechanik který se stahuje př™ez zdelanie (free , thriler) je heslo a já bych si ten fymek celkem př™ál tak kdyby jste tam tř™eba mohli dát ně›jakej odkaz nezaheslovaný , jeden tam sice je ale nefunkění :( pomůžete ? ps: nebo mi ho pošletee ?!? vojtíšek22@seznam.cz dííky :oops:

dej mi link na jeden soubor :wink:
.
..
-----> Heslo do mých souboru <-----
HESLO CAPSLOCK OFF:uploadci5c
HledámLINKER

Obrázek
Obrázek
Obrázek

.
ci5c

Příspěvekod misalida » čtv 23. dub 2009 19:34:07

prosím o radu,v -v internet downald manger nebyl do 15dnů zaregistrován,chce po po mě› idm,který se ukoněuje,a mám vypsat registraění informace a seriové ěíslo,pomůže mi ně›kdo,co to znamená seriové ěíslo a popř™. kde ho najdu díky.Nemůžu stahovat i když tam mám kredit
misalida

Příspěvekod admin » čtv 23. dub 2009 19:37:36

misalida píše:prosím o radu,v -v internet downald manger nebyl do 15dnů zaregistrován,chce po po mě› idm,který se ukoněuje,a mám vypsat registraění informace a seriové ěíslo,pomůže mi ně›kdo,co to znamená seriové ěíslo a popř™. kde ho najdu díky.Nemůžu stahovat i když tam mám kredit

Free download manager je free program
admin

Odkaz ke stažení nefunguje? Klikni

Zpět na HELP CENTRUM

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek