Spendlik píše:pro berybery právě omyl dvd shrink a mhoné jsem skoušel a už sem to zjistil co a jak musím koupit velké dvd o velikosti 8.5gb jinak to nejde když je to stažený v obrazu te velikosti tak stim nic udělat nende jineho![]()

berybery píše:Přesne jimmy hele podle me ma Nakej film na originalce(Originalni dvd treba z videopujcovny) A nejde mu to vypalit na 4,7 gb dvd tak to chce zmensit.A ja osobne jsem to vzdy delal v DVD shrinku a kvalita v poho vse.Asi 3x kliknu a je to

berybery píše:Aha tak díky jimmy přejdu na DVDFab Platinum.A tedy doporucujes i CloneDVD2 a AnyDVD?
A jak ted koukam tak je tu plno verzi DVDFab Platinum jakou doporucujes?

dany27 píše:Je to prosté, vždy si stáhni tu poslední, min 1 za 14 dní je nová verze.
www.dvdfab.comwww.slysoft.com

dawwidek píše:Dobrý den , píši vám sice zde ale v podstatě doufám že to uvidí adm. protože u Fylmu mechanik který se stahuje přez zdelanie (free , thriler) je heslo a já bych si ten fymek celkem přál tak kdyby jste tam třeba mohli dát nějakej odkaz nezaheslovaný , jeden tam sice je ale nefunkěnípomůžete ? ps: nebo mi ho pošletee ?!? vojtíšek22@seznam.cz dííky

misalida píše:prosím o radu,v -v internet downald manger nebyl do 15dnů zaregistrován,chce po po mě idm,který se ukoněuje,a mám vypsat registraění informace a seriové ěíslo,pomůže mi někdo,co to znamená seriové ěíslo a popř. kde ho najdu díky.Nemůžu stahovat i když tam mám kredit
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků