Sin City - mě›sto hř™íchu / Sin City (2005)

Filmy ke stažení zdarma na Fórum Warez
Pravidla fóra
1.Vkládejte pouze filmy s CZ nebo SK dubbingem
2.Téma musí obsahovat náhled obalu nebo screen (pokud obal není k dohledání na netu)
3.Informace (menu, titulky, dubbing, atd..)
4.Základní info o filmu (CSFD, IMDb)
5.Odkaz na CSFD (nedávat do code)
6.Odkazy vedoucí mimo forum CZ.HQ-Scenes.com dávat do code
7.Heslo (pokud je) do code
8.Nezakládat duplicitní témata-používat tlačítko hledat
9.Obrázky vkládat do IMG
10.Název příspěvku musí obsahovat český i anglický název a rok jeho vydání-ten dávat do závorky!

Příspěvekod preciosa » čtv 05. úno 2009 16:37:01

Obrázek

Akění / Krimi / Drama / Thriller
USA, 2005, 126 min

Režie: Robert Rodriguez, Frank Miller, Quentin Tarantino
Hrají: Jessica Alba, Bruce Willis, Alexis Bledel, Powers Boothe, Mickey Rourke, Clive Owen, Devon Aoki, Rosario Dawson, Elijah Wood, Benicio Del Toro, Michael Clarke Duncan, Rick Gomez, Carla Gugino, Josh Hartnett, Rutger Hauer, Nicky Katt, Jaime King, Michael Madsen, Frank Miller, Brittany Murphy, Marley Shelton, Nick Stahl, Makenzie Vega, Arie Verveen, Tommy Flanagan, Penny Drake

Sin City - Mě›sto hř™íchu. John Hartigan (Bruce Willis), jeden z mála nezkorumpovaných policistů v tomto mě›stě›, se poslední noc své služby snaží zachránit Nancy Callahanovou, vě›k 11 let, z rukou Juniora (Nick Stahl) - pedofilního sadisty a sériového vraha, k tomu ovšem také nedotknutelného synáěka senátora Roarka. Hartigan uspě›je zachrání Nancy a zbaví Juniora obou jeho zbraní. Sám ale málem nevyvázne. Jeho parřĽák Bob, další jméno na výplatní listině› vládce mě›sta Roarka, do ně›j vyprázdní zásobník.

Taková je první dě›jová linie Sin City filmu, na který davy fanoušků legendy noir comicsu Franka Millera čekaly dlouhých tř™ináct let. Už první ukázka, která spatř™ila svě›tlo svě›ta v Millerově› podání tř™ístránková povídka The Customer Is Always Right př™edurěila film v oěích tisíců ětenář™ů ke zkultovně›ní. To ale není ani zdaleka vše. Autorská dvojice Miller-Rodriguez se rozhodla oživit i další z nezapomenutelných př™íbě›hů ze svě›ta, který Miller stvoř™il a Rodriguez mu propadl, ze svě›ta kouzelné černobílé kresby, krásných žen, drsných mužů, šeptajícího deště› a brutálního násilí.

ěŒeká nás tak setkání s Marvem (Mickey Rourke), bijcem, kterého byste si nejspíš za souseda nevybrali, jehož budeme sledovat na cestě› za pomstou. Pomstou Goldie, pouliění holky, která voně›la jako andě›l, a byla zavraždě›na v posteli, kterou tu noc sdílela se zjizveným hromotlukem, který tu noc poprvé zažil, co to je ně›koho milovat. Posledním do nesvaté trojice hrdinů je Dwight McCarthy (Clive Owen), který se ocitne ve špatnou dobu ve špatné spoleěnosti a zaplete se do bitvy mezi dámami ze Starého Mě›sta, vedenými krásnou a inteligentní (a o to nebezpeěně›jší) Gail (Rosario Dawson), s ne zrovna vzornými strážci zákona v čele s Jackem (Benicio Del Toro). Rok 2005 bude patř™it grafickým románům Franka Millera.

Info:http://www.csfd.cz/film/178904-sin-city-mesto-hrichu-sin-city/

Velikost souboru: 739.47 MB
Kompletní film: Ano, avi
Délka: 01:53:28
Video:
Codec: DivX v5
Rozlišení: 720 x 576 pixelů
Bitrate: 777kbps
Audio:
Codec: MPEG Layer-3, stereo
Bitrate: 128kbps
Jazyk: CZ

Download:
Kód: Vybrat vše
http://share-rapid.info/stahuj/72648/sin-city-mesto-hrichu.avi

Password:
Bez hesla
preciosa

Sin City - Mě›sto hř™íchu / Sin City (2005)

Příspěvekod pavcuk » úte 05. kvě 2009 14:24:38

Sin City-Mě›sto hř™íchu

Obrázek

Vítejte v Sin City. Toto mě›sto je plné násilí, korupce a zlomených srdcí. Pro ně›koho je temným, cynickým místem a pro ně›koho je domovem. Zkorumpovaní policisté. Sexy prostitutky. Zoufalí padouši. Ně›kteř™í touží po pomstě›, jiní po spasení a další po obojím.
Sin City je mě›sto, které existuje doslova v černé a bílé. Svě›t, který je strohý a tvrdý. Pouze vzácné záblesky zář™ivých barev ho rozjasřˆují. Zároveřˆ je to mě›sto výrazných kontrastů - korupce, touha po moci a nepoddajnost na jedné straně› a morálka, víra a sny o lásce na straně› druhé. Imaginární metropolie, která není vždy jen špatná, ale, jak se zdá, rodí se tu ěisté city a emoce.
Mě›sto ze zrodilo roku 1991 z bujné př™edstavivosti a výtvarného umě›ní mistra moderních komiksů, Franka Millera. Stalo se jedním z kritiky nejoceřˆovaně›jších kreslených př™íbě›hů dneška. Miller byl již dlouhou dobu významnou osobou svě›ta kreslených př™íbě›hů, ale jeho př™íbě›hy Sin City prolomily všechny př™edchozí úspě›chy. Nikdy však nepř™edpokládal, že bude Sin City ně›kdy zfilmováno…

Info:
http://film.osobnosti.cz/sin-city-mesto-hrichu.php

Velikost:739MB,AVI

http://share-rapid.com/stahuj/158116/sincity.avi
pavcuk

Re: Sin City - Mě›sto hř™íchu / Sin City (2005)

Příspěvekod sN@k3 » sob 23. kvě 2009 13:35:46

Sin City: Mě›sto hř™íchů DVDRip.CZ (2005)
Obrázek

Obrázek
Akění / Krimi / Drama / Thriller
USA, 2005, 126 min

Režie: Robert Rodriguez, Frank Miller, Quentin Tarantino
Hrají: Jessica Alba, Bruce Willis, Alexis Bledel, Powers Boothe, Mickey Rourke, Clive Owen, Devon Aoki, Rosario Dawson, Elijah Wood, Benicio Del Toro, Michael Clarke Duncan, Rick Gomez, Carla Gugino, Josh Hartnett, Rutger Hauer, Nicky Katt, Jaime King, Michael Madsen, Frank Miller, Brittany Murphy, Marley Shelton, Nick Stahl, Makenzie Vega, Arie Verveen, Tommy Flanagan, Penny Drake, Ethan Maniquis

http://www.csfd.cz/film/178904-sin-city/

Sin City - Mě›sto hř™íchu. John Hartigan (Bruce Willis), jeden z mála nezkorumpovaných policistů v tomto mě›stě›, se poslední noc své služby snaží zachránit Nancy Callahanovou, vě›k 11 let, z rukou Juniora (Nick Stahl) - pedofilního sadisty a sériového vraha, k tomu ovšem také nedotknutelného synáěka senátora Roarka. Hartigan uspě›je zachrání Nancy a zbaví Juniora obou jeho zbraní. Sám ale málem nevyvázne. Jeho parřĽák Bob, další jméno na výplatní listině› vládce mě›sta Roarka, do ně›j vyprázdní zásobník.
Taková je první dě›jová linie Sin City filmu, na který davy fanoušků legendy noir comicsu Franka Millera čekaly dlouhých tř™ináct let. Už první ukázka, která spatř™ila svě›tlo svě›ta v Millerově› podání tř™ístránková povídka The Customer Is Always Right př™edurěila film v oěích tisíců ětenář™ů ke zkultovně›ní. To ale není ani zdaleka vše. Autorská dvojice Miller-Rodriguez se rozhodla oživit i další z nezapomenutelných př™íbě›hů ze svě›ta, který Miller stvoř™il a Rodriguez mu propadl, ze svě›ta kouzelné černobílé kresby, krásných žen
, drsných mužů, šeptajícího deště› a brutálního násilí.

Obrázek

Obrázek
http://share-rapid.com/stahuj/184985/sin-city-dvdrip-cz-by-sn-k3.avi
...kdyby něco pište SZ , nebo na e-mail: life4music@email.cz

Akrobatik
Obrázek
sN@k3

Odkaz ke stažení nefunguje? Klikni

Zpět na Filmy CZ/SK dubbing

• Podobná témata
    Odpovědi