Football Manager 2009

Fifa,NHL,NBA,Madden NFL,atd

Football Manager 2009

Příspěvekod Volod82 » stř 19. lis 2008 18:43:11

Obrázek
Football Manager 2009 - novinky oproti sezĂłne 2008

- MožnosřĽ hrařĽ až štyri Ligy súěastne
- Všetky ligy, kluby a hráěi sú aktualizovaný pre sezĂłnu 2008/09

- 3D kamera - Sledovanie zápasov v FM 09 bude možné už aj ako 3D s animovanými hráěmi (ako tváre, tak ani štadiĂłny tam však tak detailne ako vo FIFE nebudú). SI vyvíjalo 3D spolu so SEGA, ktorej vývojársky tím sa na vývoji 3D podieěžal veěžkou mierou (základné dáta, bez ktorých by 3D nešlo + niektoré animácie hráěov).
- Pri 3D kamere bude možné si zápas pozrieřĽ z ktoréhokoěžvek uhla a pozrieřĽ si ktorúkoěžvek ěasřĽ zápasu znovu aj poěas jeho trvania. Stále tu však zostane 2D kamera pre slabšie poěítače.
- TV pohěžad - Stále zostávame pri 3D, pri ktorom bude možné si zápas pozrieřĽ aj cez celú obrazovku a budete mĂ´cřĽ sa rozhodnúřĽ ktorý prídavok budete mařĽ aktuálne zobrazený (štatistiky, radar ihriska, posledné výsledky, aktuálna ligová tabuěžka, atě.).
- Asistent manažéra - Pred zápasom a poěas zápasu vám povie, ako tím hrá, o jeho morálke. Takisto vám poradí lepšie s taktikou a ako mĂ´žete využiřĽ súperovu taktiku.
- Vylepšené média - SI tvrdo makala, aby dokázala do hry preniesřĽ novinársky pokrok vo svete futbalu za posledné roky. Hra teraz obsahuje omnoho viac ělánkov a detailnejšiu a vä썹iu interakciu s médiami než kedykoěžvek predtým. Vytvára tým realistickejšiu simuláciu sveta futbalu.
- Tlaěové konferencie - Chodením na pred a po zápasové tlaěové konferencie s lokálnymi aj medzinárodnými novinármi si s nimi mĂ´žete vybudovařĽ lepší vzřĽah, takže nebudú taký dotieraví. Pozor však na to ěo poviete, pretože to možu novinári v nestráženej chvíli vytiahnuřĽ proti vám.
- Prestupový systém - Systém prestupov bol kompletne prerobený a stal sa viac reálnym.
- DĂ´vera vedenia - Po prvom uvedení do hry v FM 08 bola spokojnosřĽ vedenia rozšírená a vylepšená, takže sa teraz sa bude dĂ´vera vedenia odvíjařĽ aj od nálady v tíme a postavení klubu vo svetovom futbale.
- Preferované pohyby - Hráěi budú mĂ´cřĽ odteraz trénovařĽ aj preferované pohyby.
- Manažérky - Prvý raz bude možné zaěařĽ hru aj ako manažérka. Všetky texty v hre budú mařĽ oslovenie aj v ženskom rode aby všetky manažérky, trénerky, hráěky, jednoducho všetky ženy v hre oslovovali správne.
- Realistickejšie financie - SI vypoěulo prosby svojich researcherov a všetky financie budú prispĂ´sobené každej krajine osobitne.
- Aktualizované súřĽaže - Plne aktualizované pre novú sezĂłnu 2008/2009, ktorú bude možné zaěařĽ s viac ako 5000 klubmi z viac ako 50tich krajín. V hre bude viac ako 350tisíc hráěov a personálu.
- Widescreen - V FM 09 sa bude po prvý raz nachádzařĽ widescreen pre lepšiu orientáciu v hre.

Download:
Kód: Vybrat vše
http://share-rapid.com/stahuj/27759/football-manager-09-part1.rar
http://share-rapid.com/stahuj/27762/football-manager-09-part2.rar
http://share-rapid.com/stahuj/27767/football-manager-09-part3.rar
http://share-rapid.com/stahuj/27770/football-manager-09-part4.rar
Tabletka pribalená

ěŒeština:
Kód: Vybrat vše
http://share-rapid.com/stahuj/27784/czech.rar
- skopirovat do ...data\languages

CD key nie je potrebny.
Pri instalacii treba zaskrtnut druhu moznost, nie cez steam ale cez dial up alebo nieco take. Potom nahodit patch, cracknut a hotovo.
Uploadujem len hry, ktoré sú mnou odskúšané, a plne funkčné !
Vždy pridaný záznam pre opravu dát
Volod82

Re: Football Manager 2009

Příspěvekod JanMihalik » stř 19. lis 2008 21:31:01

Díky tak na tento manager už jsem se tešil videl jsem demo a je to super :lol:
Upravuji fóra
Obrázek
Obrázek
Obrázek
JanMihalik

Příspěvekod eskalator » pát 13. bře 2009 12:11:10

bylo by možno upnout crack samostatně›? Píše mi to ně›jakou chybu :-( dě›kuji
eskalator

Příspěvekod Jesse » sob 18. dub 2009 21:51:58

cau,nemas crack na update 9.3.0 dik
Jesse

Příspěvekod ondris.112 » pon 21. zář 2009 12:54:52

Stáhl jsem , rozbalil , nainstaloval a vše funguje.
ondris.112

Příspěvekod grepl47 » pát 13. lis 2009 19:26:08

ěau..já to stáhl rozbalil a když to chci spustit chce to po mě› ně›jakej klíš produktu..nevíte co stím?
grepl47

Příspěvekod anubis44 » sob 14. lis 2009 15:14:34

grepl47 píše:ěau..já to stáhl rozbalil a když to chci spustit chce to po mě› ně›jakej klíš produktu..nevíte co stím?

zdravím.taky to chce po mě› klíě.patch byl v poř™ádku ale nevím.crack jsem zkopíroval do adresář™e s uloženou hrou ale nic mi nepř™epsal tak jestli není náhodou chyba v ně›m.díky za odpově›di.
anubis44

Odkaz ke stažení nefunguje? Klikni

Zpět na Sportovní

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek