ř˝ralok v hlavě› (2005)

Filmy ke stažení zdarma na Fórum Warez
Pravidla fóra
1.Vkládejte pouze filmy s CZ nebo SK dubbingem
2.Téma musí obsahovat náhled obalu nebo screen (pokud obal není k dohledání na netu)
3.Informace (menu, titulky, dubbing, atd..)
4.Základní info o filmu (CSFD, IMDb)
5.Odkaz na CSFD (nedávat do code)
6.Odkazy vedoucí mimo forum CZ.HQ-Scenes.com dávat do code
7.Heslo (pokud je) do code
8.Nezakládat duplicitní témata-používat tlačítko hledat
9.Obrázky vkládat do IMG
10.Název příspěvku musí obsahovat český i anglický název a rok jeho vydání-ten dávat do závorky!

ř˝ralok v hlavě› (2005)

Příspěvekod preciosa » čtv 28. srp 2008 20:40:35

ř˝ralok v hlavě› (2005)
Obrázek

Komedie / Drama
ěŒesko, 2005, 75 min

Režie: Maria Procházková
Hrají: Oldř™ich Kaiser, Jana Krausová, Jiř™í Lábus, Vlasta ř˝ehrová, Kristýna Leichtová, Petra Nesvaěilová

Už jste ho potkali: bydlí v př™ízemním bytě›, celý den sedí v okně› nebo postává na chodníku př™ed ním. Trenky, tílko, cigareta v ruce. Oslovuje kolemjdoucí, př™ekvapuje, baví, oběas i dojme. Když do jeho ulice vstoupí Dáma, vě›ci se zaěnou mě›nit. Ale žraloka v hlavě› nezastaví. Př™íbě›h, který by se mohl zdát i vám. Film se natáčel v dubnu a v kvě›tnu 2004 v Praze na Letné, v bytě› Oldř™icha Kaisera. Celý film se odehrává v malém př™ízemním bytě› a na ulici př™ed jeho oknem, nalezení př™esného místa natáčení bylo tedy pro vznik filmu st웾ejní. Z poěátku se zdálo, že se nepodař™í najít odpovídající lokaci, až se jako ideální ukázal byt př™edstavitele hlavní role Oldř™icha Kaisera. Ten nakonec souhlasil a zapůjěil svůj byt filmař™ům na dobu natáčení. "Byla to pomě›rně› neobvyklá situace, trochu zámě›rně› jsme ji tedy zdůraznili v naší tiskové zprávě›. To ale byla chyba", ř™íká producent filmu Vratislav ř lajer. Krátce poté, co se v tisku objevila informace o natáčení, zaěali se kolem motat zvě›davci. Totální katastrofa ovšem nastala, když byla v denním tisku uveř™ejně›na př™esná adresa natáčení a bytu O. Kaisera. Natáčení pak muselo být dokonce na ěas př™erušeno. "Je to opravdu peklo", ř™ekla tehdy režisérka Maria Procházková, "denně› se tady objeví cca 30 až 40 lidí, fotí si našeho hlavního herce i nás, nedá se vůbec pracovat." Oldř™ich Kaiser to tehdy komentoval: "Zájem fanoušků mě› samozř™ejmě› t웹í, ale tohle je moc, staěí, že tu mám teě dva mě›síce filmař™e, př™edstava, že bych se musel po natáčení ještě› poř™ád starat o návště›vy, mě› dě›sí. Byt prodám." Natáčení bylo nakonec úsp웹ně› dokončeno a O. Kaiser byt poté skuteěně› opustil. Dokoněovací práce filmu probě›hly už naště›stí bez problémů. Film se natáčel na širokoúhlý formát, používaly se tř™i různé kamery. Ve filmu bude celá ř™ada obrazových triků - od klasických kamerových až po ty digitální. Ně›kterých si ale divák ani nevšimne, protože jsou př™ímo podř™ízeny dě›ji. ěŒást filmu bude upravena digitálně› v poěítaěi a posléze opě›t "vypálena" do negativu 35mm. "ř˝ralok ale není film plný velkolepých efektů a vybuchujících aut, je to jednoduchý př™íbě›h. Ale urěitě› je to film do kina, velmi vizuální - zkrátka bude na co koukat." ř™íká producent "Nejvě›tším "efektem" filmu je ale jednoznaěně› Oldř™ich Kaiser", smě›je se.

ř˝ralok v hlavě› by mě›l být pozitivní, zábavný a dojemný film. "Na testovacích projekcích postava, kterou hraje pan Kaiser, diváky dojala a rozesmála. Mám radost, tohle je př™esně›, co jsme chtě›li - působivý emotivní film, který diváky pot웹í." ř™íká režisérka.

Info:http://www.csfd.cz/film/178908-zralok-v-hlave/

Velikost souboru: 699 MB
Kompletní film: Ano, avi
Délka: 01:12:31
Rozlišení: 720 x 320 pixelů
Př™. rychlost: 115 kbps

Download:
Kód: Vybrat vše
http://share-rapid.com/stahuj/23970/zralok-v-hlave.avi

Bez hesla
preciosa

Odkaz ke stažení nefunguje? Klikni