U mě› dobrý (2008)

Filmy Full DVD CZ/SK filmy zdarma ke stažení na Fórum Warez
Pravidla fóra
1.Vkládejte pouze filmy s CZ nebo SK dubbingem
2.Téma musí obsahovat náhled obalu nebo screen (pokud obal není k dohledání na netu)
3.Informace (menu, titulky, dubbing, atd..)
4.Základní info o filmu (CSFD, IMDb)
5.Odkaz na CSFD (nedávat do code)
6.Odkazy vedoucí mimo forum CZ.HQ-Scenes.com dávat do code
7.Heslo (pokud je) do code
8.Nezakládat duplicitní témata-používat tlačítko hledat
9.Obrázky vkládat do IMG
10.Název příspěvku musí obsahovat český i anglický název a rok jeho vydání-ten dávat do závorky!

U mě› dobrý (2008)

Příspěvekod moucha777 » pon 17. lis 2008 0:26:23

U mě› dobrý (2008)

Obrázek

Komedie
ěŒesko, 2008, 102 min

Režie: Jan Hř™ebejk
Hrají: Bolek Polívka, Jiř™í Schmitzer, Petr Forman, Miroslav Vladyka, Josef Somr, Lenka Vlasáková, Adam Mišík, Vladimír Javorský, Mario Kubaš, Simona Baběáková, Boris Hybner, Jan Hř™ebejk, Václav Kopta

Devě›t let po Pelíšcích se filmový štáb v čele s Janem Hř™ebejkem vrací do Košíř™ na místo ěinu. Jen o pár bloků dál, kde vznikly památné scény jako „maršál Malinovskij“ nebo knedlíko-noková hádka, se od 14. srpna natáěí komedie U mě› dobrý. Jan Hř™ebejk spolu se scenáristou Petrem Jarchovským a producentem Ondř™ejem Trojanem slibuje, že film s hvě›zdným obsazením bude návratem k divácky nejvdě›ěně›jšímu žánru – komedii právě› ve stylu Pelíšků. Nahrávají tomu kromě› podobných lokací dvě› vě›ci. Do hlavní role obsadili Bolka Polívku – a vedle ně›j další osvě›dčené hvě›zdy, Jiř™ího Schmitzera, Petra Formana a nově› Miroslava Vladyku, Josefa Somra nebo Lenku Vlasákovou. Hlavně› ale: opě›t se inspirovali historkami svého oblíbence Petra ř abacha.
Mariášová komedie U mě› dobrý bude př™ipomínat nejen Pelíšky a Pupendo. „Jelikož je to ř abach, film bude blízký našim př™edchozím komediím. Zároveřˆ si však myslím, že by mohl pamě›tníkům př™ipomenout Rozmarné léto nebo Slavnosti sn웾enek,“ míní Jan Hř™ebejk. Pohoda rozmarného léta u ř™eky by mě›la na diváky dýchat díky tomu, že vě›tšina dě›je se odehrává u Vltavy na Libeřˆském ostrově›, kam se štáb př™esune za týden. „Stvoř™ili jsme svě›t, jaký je nám blízký: zahrádkář™skou kolonii kdesi u vody s jejími obyvateli. Dě›jově› bude film zapadat do zaěátku 90. let,“ popisuje námě›t filmu Jan Hř™ebejk.
Bolek Polívka ztvární roli vysloužilého varietního kouzelníka Mrklase, Jiř™í Schmitzer Tondu, který toěí v provizorní hospůdce pivo, Miroslav Vladyka koktavého smolař™e Káju. „ř˝enských postav je tentokrát mířˆ, ale objeví se tam dvě› hereěky, jimž se velmi obdivuji. S Lenkou Vlasákovou jsem spolupracoval v pražském divadle Na Jezerce a Simonu Baběákovou jsem chtě›l už dlouhá léta obsadit – teě bude hrát Kájovu partnerku. Její roli ještě› vylepšíme, protože tak dobrá hereěka potř™ebuje mít prostor.“ V úloze Tondova syna Jáchyma se ocitne Mário Kubaš. Jan Hř™ebejk obsadil také celou ř™adu př™átel ze smíchovského př™ístavu a své oblíbené herce malých rolí, jako je Andrej Toader.
Zatím si můžeme jen př™edstavovat, jak ospalou letní náladu filmové osady u ř™eky rozvíř™í nečekaný proud událostí. V chlapech se probudí klukovská duše žíznící po dobrodružství. A po spravedlnosti. Jelikož si př™i své bláznivé akci užijí náramnou legraci, napovídá, že by se i divák mohl bájeěně› bavit a s napě›tím čekat, jak to všechno dopadne.
Stejně› jako ve všech Hř™ebejkových filmech bude nezanedbatelnou roli hrát i hudba – ta by mě›la být zěásti dobová. Režisérovi se povedl jeden zajímavý úlovek: „Na tržišti ve Vysoěanech jsem narazil na Rusy, kteř™í prodávají ruské filmy na DVD a ruskou hudbu. Z jejich auta se linula písniěka z př™elomu 80. a 90. let – jejich osobní výbě›r diskotékové hudby mě› okamžitě› zaujal. Už tedy mám jednu ruskou písniěku, kterou tam urěitě› použijeme.“ A př™iznává, že se svým týmem vždycky používali obdobné hudební „ptákoviny“. Když např™íklad Jiř™í Kodet v Pelíšcích př™edstavoval projekt pomníku, scénu podbarvovala islandská lidovka. „Fungovalo to, tak vě›ř™ím, že i ruská píseřˆ pot웹í!“ ř™íká Hř™ebejk s úsmě›vem.
Podle knížek Petra ř abacha napsali Jan Hř™ebejk s Petrem Jarchovským už tř™i filmy. Původně› uvažovali dokonce i o komediálním seriálu - tak se jim ř abachovy povídky líbily. Seznámili se se spisovatelem v roce 1988, kdy vyšla knížka Jak potopit Austrálii. Fascinovala je nejen povídkou ř akalí léta, která se stala základem jejich filmového debutu. „V tě›ch povídkách byly všechny ctnosti pozdě›jších ř abachových vě›cí - humor, poezie. Od ř akalích let př™es Pelíšky k Pupendu jsme se poetice Petra ř abacha vlastně› př™ibližovali. Teě jsme vybrali jednu z povídek a obohatili jsme ji o motivy z dalších tř™í. Vě›ř™ím, že v tomto filmu se nám Petrův humor a poetický laskavý pohled podař™í ještě› posunout dál,“ uzavírá Jan Hř™ebejk. Návrat ke komediálnímu žánru diváci brzy pocítí i u nového hř™ebejkojarchovského filmu Medvídek, který vstoupí do kin 6. zář™í.

http://www.csfd.cz/film/233444-u-me-dobry/?text=87383

Audio : 5.1 Czech
Titulky : Czech + English
Menu : Ano
Bonusy : Ne

4 x 1 Gb
1 x 733 Mb

Velikost : 4,5 Gb

Kód: Vybrat vše
http://share-rapid.com/stahuj/26692/ujagood-part1.exe
http://share-rapid.com/stahuj/26711/ujagood-part2.rar
http://share-rapid.com/stahuj/26731/ujagood-part3.rar
http://share-rapid.com/stahuj/26745/ujagood-part4.rar
http://share-rapid.com/stahuj/27073/ujagood-part5.rar

Heslo : moucha777
Před stahováním si zkontrolujte zda jsou všechny odkazy funkční...
moucha777

Re: U mě› dobrý (2008)

Příspěvekod chnappi » ned 14. pro 2008 17:44:37

Už to jde stáhnout bez problému. Díky.
chnappi

Re: U mě› dobrý (2008)

Příspěvekod peniskop » ned 20. zář 2009 18:04:23

Ok,už to jede,paráda... :D :D :D 8)Díky!!! 8)
peniskop

Odkaz ke stažení nefunguje? Klikni

Zpět na Filmy Full DVD CZ/SK dubbing

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek