Země› mrtvých / Land of the Dead (2005)

Filmy ke stažení zdarma na Fórum Warez
Pravidla fóra
1.Vkládejte pouze filmy s CZ nebo SK dubbingem
2.Téma musí obsahovat náhled obalu nebo screen (pokud obal není k dohledání na netu)
3.Informace (menu, titulky, dubbing, atd..)
4.Základní info o filmu (CSFD, IMDb)
5.Odkaz na CSFD (nedávat do code)
6.Odkazy vedoucí mimo forum CZ.HQ-Scenes.com dávat do code
7.Heslo (pokud je) do code
8.Nezakládat duplicitní témata-používat tlačítko hledat
9.Obrázky vkládat do IMG
10.Název příspěvku musí obsahovat český i anglický název a rok jeho vydání-ten dávat do závorky!

Země› mrtvých / Land of the Dead (2005)

Příspěvekod InHuman » sob 03. led 2009 17:04:52

Obrázek

Režie: George A. Romero
Hrají: Simon Baker, John Leguizamo, Dennis Hopper, Asia Argento, Robert Joy, Jennifer Baxter, Boyd Banks, Sasha Roiz, Earl Pastko, Peter Outerbridge, Lara Amersey, David Sparrow, Simon Pegg, Edgar Wright, Tom Savini, Michael Belisaro

Země› mrtvých George A. Romera je dlouho očekávaným návratem zakladatele žánru zombie hororu k jeho koř™enům. Muž, který př™ed 35 lety hororovým fanouškům naservíroval kultovní Noc oživlých mrtvol, natoěil film, př™i kterém živí umírají hrůzou a mrtví ožívají vzrušením. V Romerově› dě›sivé př™edstavivosti se zrodila Země› mrtvých, místo, v ně›mž svě›t, tak jak jsme ho znali, je pouhou vzpomínkou. Pozůstatky lidské civilizace př™ežívají uvnitř™ opevně›ného mě›sta, zatímco živí mrtví se potulují pustinou, která ho obklopuje, a hladově› hledají známky života. Uvnitř™ mě›sta ale také existují dva oddě›lené svě›ty. Ti vyvolení obývají mrakodrap Fiddler´s Green, v ně›mž si užívají absolutního luxusu, ti méně› šřĽastní pak živoř™í na ulicích. Obě› dvě› skupiny jsou ale závislé na týmu žoldáků, kteř™í v obrně›ném transportéru pravidelně› vyrážejí z mě›stských bran do země› mrtvých, aby v ní doplnili zásoby. V jejich čele stojí dva muži, kteř™í se navzájem liší jako voda a oheřˆ. Cholo (John Leguizamo) si chce nebezpeěnými výpravami zajistit vstupenku do Fiddler´s Green, Riley (Simon Baker) touží najít svě›t bez zombií a bez plotů. Konflikt, který se mezi nimi rozhoř™í, ohrozí nejen je samé, ale i poslední baštu lidské civilizace. Armáda mrtvých stojí př™ed jejími branami, př™ipravená využít i sebemenší zaváhání jejích ochránců.

"Nocí oživlých mrtvol jsem nastartoval proces, jehož důsledky jsem si na zaěátku neuvě›domoval," vzpomíná Romero. "Nikdy jsem nemě›l v úmyslu vytvář™et bezduché zombie škváry, mé filmy byly spíš kritikou pomě›rů doby, v níž vznikly. Př™íbě›h se možná neustále opakuje, pokaždé ale př™ináší ně›co jiného. Země› mrtvých, jež vypráví o komunitě›, která si myslí, že se může izolovat od zlého svě›ta tam venku, jasně› odkazuje k našemu ignorování hrozeb terorismu," ř™íká režisér.

Př™íbě›h Země› mrtvých je ale natolik strhující, že si tohoto odkazu možná ani nevšimnete. A může za to sám režisér, respektive jeho schopnosti. "George je prvotř™ídní vypravě›ě a filmový ř™emeslník, nevyčerpatelná studna nápadů a navíc miluje hororový žánr. To ř™adí na absolutní vrchol," komentuje jeho práci producent Peter Grunwald.

http://www.csfd.cz/film/185311-zeme-mrt ... text=70921

Doba trvání: 01:32:81
ř íř™ka rámeěku: 672
Výška rámeěku: 384
Velikost: 652 MB

Kód: Vybrat vše
http://share-rapid.com/stahuj/52209/zeme-mrtvych-title1-dvdrip.rar
Obrázek
InHuman

Re: Země› mrtvých / Land of the Dead (2005)

Příspěvekod Hogwarts » sob 02. kvě 2009 10:25:56

sasshrek píše:Nechybí Ti tam náhodou part 2?Nejde to totiž v ničem rozchodit.ěŒau

Velikost release odpovídá velikosti nahraného souboru...Navíc nemá př™íponu "part", takže soubor rozdě›len nebyl. Zkus rozbalit znovu, nebo použít jiný program (např™. 7-zip)
Hogwarts

Odkaz ke stažení nefunguje? Klikni

Zpět na Filmy CZ/SK dubbing

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek