Mravenci

Mravenci

Příspěvekod IG67 » ned 30. srp 2009 16:45:47

Mravenci

Obrázek
Obrázek

Když jsem bě›hem hraní Mravenců po pár minutách dobývání hradu sousedního mraveněího kmene pochopil, jak je tahle hra neuvě›ř™itelně› chytlavá, vzpomně›l jsem si na doby, kdy jsem po večerech nadšeně› hrával Magic the Gathering. Kdo si myslí, že ho tahle logická karetní hř™íěka nedostane, šeredně› se mýlí.

:inform:
Pokud jste hráli hru Might and Magic VII, možná si pamatujete na karetní hru arcomage, která se dala hrát př™i odpoěinku v hospodách. Touto karetní hrou se inspiroval český freeware Mravenci, který stojí na témě›ř™ totožných pravidlech.

Po spuště›ní si v první obrazovce vyberte, zda chcete hrát za červené, nebo za černé. Volba nemá žádnou velkou váhu, urěuje jen stranu obrazovky, na které bude stát vaše v웾.

Cílem hry je v웾 soupeř™e zboř™it. Hráěi se stř™ídají v tazích a vždy mají možnost zahrát jednu kartu. Každá karta stojí urěité množství jedné ze tř™í surovin – zbraní, krystalů nebo cihel.

Oba hráěi mají u svých surovin uveden také počet jejich tvůrců. Stavitelé vyrábí cihly, vojáci zbraně› a mágové krystaly. Každý ělově›k vyrobí jeden kus suroviny za kolo, takže pokud máte kupř™íkladu tř™i vojáky, obdržíte každé kolo tř™i zbraně›.

Ke každé v웾i náleží také zeě. Když kterýkoliv hráě zaútoěí pomocí karty na soupeř™e, bortí útok nejprve zeě, a teprve když ta spadne, může se zaěít boř™it v웾. Doporuěujeme př™ekopírovat hru na pevný disk a pak teprve spustit.

Info :

operaění systém:
Windows 9x/ME
Windows 2000
Windows XP
Min. konfigurace: Pentium II 266 MHz, 32 MB RAM
Licence: Freeware

Velikost: 1,1 MB

:download:
Kód: Vybrat vše
http://share-rapid.com/stahuj/291751/mravenci.rar?dealer_id=367295

:passwd: