Program na stahování z Share-Rapid

Pravidla fóra
Pokec o všem možném

Program na stahování z Share-Rapid

Příspěvekod Panula » pon 03. lis 2008 0:47:05

Ahoj.
Mám takový dotaz. Popř™ípadě› píšu př™edem, že to asi patř™í do Help, ale to je jedno, hlavně›, aby mě› vyslyšela ně›jaká povolaná osoba.
Ten dotaz zní... Př™ipravuje se a půjde vůbec udě›lat ně›jaký program na stahování z Share-rapid, jak byl udě›laný program na stahovaní z Rapid-share, než se př™ešlo tady na toto...
Mám provozovatele, co mi zapíná net mezi 00-06 na plné kule, tj. stáhnu 700mb film místo za 60 min za 12. Navíc tak šetř™ím elekriku na noění proud a ještě› jednou navíc... Urěitě› by to bylo lepší, jak stahovat po jednou a př™es den...
Prosím, ařĽ mi ně›kdo, kdo to tady má na starosti, odpoví. Hlavně› jestli je ně›co takového možné a jestli se ně›co takového př™ipravuje.
Díky!!!
Panula

Re: Program na stahování z Share-Rapid

Příspěvekod paja50 » pon 03. lis 2008 20:20:43

Free Download Manager
Návod zde:
Kód: Vybrat vše
http://www.forum-warez.info/viewtopic.php?f=348&t=19345
Dobijte si kredit na share-rapid.net a spokojeně stahujte: http://share-rapid.net
Obrázek
paja50

Příspěvekod Panula » pon 03. lis 2008 23:37:44

paja50 píše:Free Download Manager
Návod zde:
Kód: Vybrat vše
http://www.forum-warez.info/viewtopic.php?f=348&t=19345

Píše mi (a jsem registrován...)

Nejste oprávně›ní ěíst toto fĂłrum... :roll:
Panula

Příspěvekod oiw9653 » úte 04. lis 2008 7:38:18

už ano
oiw9653

Příspěvekod pet666 » stř 05. lis 2008 16:38:38

Koukám že se tady píší odkazy na jiné stahovače ale odpově›di na to jestli bude mít share rapid svůj vlastní jak tomu bylo u př™edchůdce rapid spool se tu asi nedoěkáme,
Když se share rapid rozjíždě›l tak se slibovalo a tvrdilo že se na tom pracuje a stahovaě bude,ale bohužel zatím nic.
pet666

Příspěvekod Nations » sob 08. lis 2008 10:58:09

pet666 píše:Koukám že se tady píší odkazy na jiné stahovače ale odpově›di na to jestli bude mít share rapid svůj vlastní jak tomu bylo u př™edchůdce rapid spool se tu asi nedoěkáme,
Když se share rapid rozjíždě›l tak se slibovalo a tvrdilo že se na tom pracuje a stahovaě bude,ale bohužel zatím nic.

Pripojim se k tobe. Je to pravda. Je hodne lidi co nikdy z neceho takoveho nestahovalo a slovo DOWN MANAGER je pro ne spanelska vesnice (jako pro me kdysi davno).

Myslim ze kdyby SHARE-RAPID vytvorilo nejaky primitivni program typu RAPID SPOOL odpadlo by psani na forech kde co jak kdyz proc.

Jen info pro Admina. Chtelo by to neco protoze kazdej DOWN Manager si automaticky snazi rozdelovat SOUBOR na nekolik SEGMENTU ale to SHARE-RAPID neumoznuje tak to u Vas urcite dela pekny bordel na Serveru se stovkami dotazu na stahnuti segmentu za par minut. Vetsinou se totiz Repeat na segment opakuje v cca 5 sec intervalech.
Obrázek

Prosím Vás za všechny UPLOADERY. Hned nás nekamenujte a raději nám napište SZ o problému. Vše se dá vyřešit v klidu. Díky všem za pomoc.
Nations

Příspěvekod DEPRESSION » sob 08. lis 2008 12:15:41

Nations píše:
pet666 píše:Koukám že se tady píší odkazy na jiné stahovače ale odpově›di na to jestli bude mít share rapid svůj vlastní jak tomu bylo u př™edchůdce rapid spool se tu asi nedoěkáme,

Pripojim se k tobe. Je to pravda. Je hodne lidi co nikdy z neceho takoveho nestahovalo a slovo DOWN MANAGER je pro ne spanelska vesnice (jako pro me kdysi davno).

Myslim ze kdyby SHARE-RAPID vytvorilo nejaky primitivni program typu RAPID SPOOL odpadlo by psani na forech kde co jak kdyz proc.

Jen info pro Admina. Chtelo by to neco protoze kazdej DOWN Manager si automaticky snazi rozdelovat SOUBOR na nekolik SEGMENTU ale to SHARE-RAPID neumoznuje tak to u Vas urcite dela pekny bordel na Serveru se stovkami dotazu na stahnuti segmentu za par minut. Vetsinou se totiz Repeat na segment opakuje v cca 5 sec intervalech.

Udě›lat program na Share-Rapid není zase tak jednoduchý. Kdyby to bylo jednoduchý už by tady dávno byl. Za tím mužete stahovat př™es IDM nebo tř™eba př™es Free Download Manažer. Já ted používám Free Download Manažer, jede parádně›
Obrázek
DEPRESSION

Příspěvekod oiw9653 » sob 08. lis 2008 12:22:10

ř˝ádný dě›lat nebudeme doporuěuji Free download manager
Diskuze na toto téma ukončeno
oiw9653

Odkaz ke stažení nefunguje? Klikni

Zpět na Pokec

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení