mám dotaz

Máte s něčím problém ??? Šup sem s ním....Snad poradíme......

Re: mám dotaz

Příspěvekod gelo » pát 06. úno 2009 5:18:38

to berybery: vdaka, som rad, ze nie som sam, co mu to pride zvlastne

marpo22 píše:hesla sa dávaju preto lebo linky su casto kradnuté ! ..

dovolim si tvrdit, ze len mizive percento ukradnutych linkov je ziskanych pomocou roznych vyhladavacov linkov. takze vacsina ukradnuteho stale pochadza z inych for, kde je tak lahko ako link, dostupne aj heslo (niekedy este lahsie).
tvoja odpoved mi do toho moc svetla nevniesla.

bolo by zaujimave, keby sa zapojili aj ostatny uploadery a napisali sem svoje dovody
gelo

Příspěvekod marpo22 » pát 06. úno 2009 5:38:55

nooo keě uploader nechce aby sa jeho linky šírili tak sa to vä썹inou rieši heslom a to takto nejak

napr. moucha777_CZ.HQ-Scenes.com chápeme sa ?? dajíş tam jak keby link fĂłra aby si ho nikto iný neskopíruje na iné fĂłrum .. ( predsa si nebude robiřĽ reklamu )
Obrázek
marpo22

Příspěvekod gelo » pát 06. úno 2009 14:00:54

je to logicke, ale neefektivne. nechcem posobit ako nejaky rypal, ale ze si niekto da heslo nazov fora, nebyva tak casto. na druhu stranu:
1) myslim, ze link zacinajuci http://share-rapid.info/..., je uz sam o sebe trochu reklama na toto forum.
2) mame partnerske fora, kde sa siria linky share-rapid.info. takze mame vzajomnu reklamu
3) reklama. cim budu linky na share-rapid.info viac rozsirene na ine fora, tym lepsie. pretoze sa pravdepodobne zvysi aj pocet ludi, ktory budu chciet stahovat zo share-rapid.info. cim viac ludi, tym viac penazi na prevadzku. takze uploadovat s umyslom, aby sa linky drzali iba na tomto fore sa mi zda spiatocnicke
4) takze ak by admin ineho fora, nechcel linky na svojom fore, kvoli reklame na toto forum, bolo by to viac na skodu
ked sa da ako heslo prezyvka uploadera, vtedy by to mohlo posobit ako ochrana. pretoze keby som chcel ukradnut linky a prezentovat ich inde ako svoje, ta prezyvka-heslo by ma prezradila. prax je ina.
skus si dat do vyhladavania na fore slovo heslo. najdes dost hesiel, ktore nemaju ziadny vztah k uploaderovej prezyvke. to su hesla, ktore vobec potencialnemu zlodejovi nemaju ako zabranit ukradnut linky. nechcem konkretizovat, takze len vseobecne:nejake civilne meno; heslo, ktore sa vztahuje ku konkretnemu uploadu (nazov filmu, hry a pod.); ale najdes tu aj hesla, ktore odkazuju na ine fora, respektive su v tvare inej prezyvky.
preliezol som dost warezackych for, aby som si mohol dovolit konstatovat nasledovne, platne nielen tu:heslo v tvare nazov ineho fora, sa vyskytuje dost casto. takze k tvojej poslednej vete:nevsimol som si, ze by to niekde vadilo. heslo v tvare ina prezyvka, sa taktiez vyskytuje dost casto. taktiez to nikomu nevadi. skusim priklad. predstav si, ze berybery by daval heslo berybery. co mi brani v ukradnuti jeho linkov a v prezentovani ich na inom fore ako svoje uploady? nic, keby sa o to aj niekto zaujimal, o com silne pochybujem, tak stale mozem tvrdit, ze gelo je moja prezyvka na nete a berybery prezyvka v civile. nikto to nebude overovat. pochybujem, ze aj ty sa pozastavujes nad tym, ked je heslo nejaka prezyvka, ktora sa nezhoduje s uploaderovou. vacsina si to heslo ani necita, iba ho kopiruje. a hlavne, na kazdom fore existuje skupina ako u nas, zvana link seeker. vyhladavaju linky na inych forach a nasledne ich davaju na to svoje. heslo im v tom nebrani.
zhrnutie, podla mna heslo nema prakticky vyznam. ked niekto pouzije cudzie linky, tak ich skopiruje aj s heslom. je jedno, ci obsahuje nazov ineho fora, alebo prezyvku uploadera. v praxi nie je ani rozdiel, ci dotycny, ktory pouzil cudzie linky ich prezentuje ako svoje, alebo poctivo napise, koho je to upload. a silne pochybujem, ze si uplader vyhladava svoje linky na forach, kde ich nedaval a kontroluje to.
cenim si tvoju snahu o vysvetlenie, ale myslim, ze som podal par dokazov, ze pouzivanie hesla je zbytocnost. ako som uz spomenul,nechcem tu konkretizovat, ale konkretne fakty na podporu mojich tvrdeni, ked si ich nebude chciet niekto vyhladat sam, kludne poskytnem cez sukromnu spravu.
bol by som rad, keby sa toto nezvrtlo v dialog nas dvoch, ale keby sa pridali aj ludia, ktorych sa to tyka. mozno oni mi budu vediet lepsie vysvetlit, preco pouzivaju hesla, popripade ma budu vediet presvedcit o efektivite hesla.
gelo

Příspěvekod wdc » pát 06. úno 2009 14:08:44

Tak abych vše uvedl na pravou míru :-)

Je ZAKÁZÁNO si př™idávat ke svým linkům odkazy typu: "Linky se smí kopírovat pouze s mým svolením" apod. ptákoviny.

Pokud ně›koho takového najdete tak ho prosím na to upozorně›te a pokud ani poté nesmaže všude své podivné podpisy, tak mi jen zašlete upozorně›ní a já mu nejen smažu jeho př™íspě›vky zde, ale i na share-rapid.info a př™ijde o všechny peníze které si vydě›lal

Doufám že to je dostateěně› jasné

A ještě› dově›tek, na ShareRapid se př™ipravuje že bude povinné ukládat hesla př™ímo k souborům, takže potom jakékoliv heslování ztráci smysl
wdc

Příspěvekod gelo » pon 16. úno 2009 12:01:12

Vdaka vsetkym za odpovede, ktore do toho vniesli trochu svetla. Planovana novinka je skvely napad
gelo

Příspěvekod JanMihalik » sob 07. bře 2009 23:11:31

Ja taky si myslím že zaheslováni je zbytoěné, poně›kud nekde stahnu linky ja si je rozbalím heslem a pak už mohu potom zase poskytnut své linky zas dál a bez hesla
Upravuji fóra
Obrázek
Obrázek
Obrázek
JanMihalik

Příspěvekod Slegr » ned 08. bře 2009 19:45:34

Já to ř™eším jednoduše. Př™i př™idávání linků do download managera kliknu na poslední part pravým --> dám Vlastnosti-->do kolonky Komentář™e vložím heslo a OK.
Vypadá to takle:
Obrázek

IMHO: pokuě dává ně›kdo heslo je to jeho vě›c!
Obrázek
Slegr

Příspěvekod gelo » úte 10. bře 2009 10:01:22

Slegr píše:IMHO: pokuě dává ně›kdo heslo je to jeho vě›c!

hlavna otazka znela:
vedel by mi niekto vysvetlit vyznam pouzivania hesla pri uploadoch?
:wink:
gelo

Příspěvekod Slegr » úte 10. bře 2009 15:14:59

tř™eba protože u linků na share-rapid není napsaný uploader takže kdokoli si může mě›nit koncovku dealer...
když je rar pod heslem tak vidíš kdo to oploadnul! ně›komu je to jedno jesli jsou jeho linky rozšiř™ovány tř™eba bez svolení s jiným dealer ID ale ně›komu taky ne...proto si myslím že je to vě›c každého
Obrázek
Slegr

Příspěvekod duky1234 » ned 25. říj 2009 15:53:30

ahoj prosim vas ... ja chci stahnout nejaky tanecni film.. .. a tak se ci zeptat jestli mate nejaky odkaz jen pro tanecni nebo komedie, akcni filmy ... dekuji
duky1234

Příspěvekod shakam » sob 07. lis 2009 20:01:32

ěŒau.Mám dotaz.Nejde mi př™ihlásit se na můj účet.Rád bych aby se mnou ně›kdo komunikoval.Mám tam kredit tak bych rád vedě›l co se dě›je.Dík.
P.S.:nevím jak se zakládá nový dotaz tak prosím Admin ařĽ dá tento př™íspě›vek samostatně›.Dík.
shakam

Příspěvekod admin » ned 08. lis 2009 19:39:28

shakam píše:ěŒau.Mám dotaz.Nejde mi př™ihlásit se na můj účet.Rád bych aby se mnou ně›kdo komunikoval.Mám tam kredit tak bych rád vedě›l co se dě›je.Dík.
P.S.:nevím jak se zakládá nový dotaz tak prosím Admin ařĽ dá tento př™íspě›vek samostatně›.Dík.

Napiš si o zaslání na technickou podporu share-rapid,zde ti s tím nepomůžeme
admin

Příspěvekod Kocour57 » čtv 12. lis 2009 20:26:00

Storm píše:
Spendlik píše:lidi jak se dá vypalit hra na dvd 4.7gb hra mám 4 791 454KB dík moc :)

Podle mě› to nepujde protože na dvd je pouze možné nahrát 4464 mb to označení na medíich je sice 4.7 gb ale to je zaokrouhlení vyrobců (př™iklad hdd 250 gb výužitélných 232 gb) ja osobně› bych tu hru rozdě›lil (na archivy)na 2 dvd a vypalil jako datové dvd.

V operaěním systému se objevuje kapacita disku(média) odlišná od kapacity uvedené na disku(médiu). Je to př™edevším z důvodu odlišností v př™evodu jednotek(SI vs. IEC). Údaje na disku(médiu) bývají uvedené v jednotkách SI, kde platí:
jeden kilobit 1 kbit = 103 bit = 1 000 bit
jeden kilobajt 1 kB = 103 B = 1 000 B
jeden megabajt 1 MB = 106 B = 1 000 000 B
V jednotkách dle IEC platí:
jeden kibibit 1 Kibit = 210 bit = 1 024 bit
jeden kibibajt 1 KiB = 210 B = 1 024 B
jeden mebibajt 1 MiB = 220 B = 1 048 576 B

Název jednotky je tvoř™en vždy dvě›mi písmeny z klasické př™edpony soustavy SI a př™idáním znaků "bi", což má vyjádř™it, že jde o jednotku binární. Podobně› je odvozen symbol, tam se za klasický symbol jednotky SI př™idá znak "i". Aby bylo zř™ejmé, jak se tyto jednotky používají, následuje ně›kolik př™íkladů:
jeden kibibit 1 Kibit = 210 bit = 1 024 bit
jeden kilobit 1 kbit = 103 bit = 1 000 bit
jeden kibibajt 1 KiB = 210 B = 1 024 B
jeden kilobajt 1 kB = 103 B = 1 000 B
jeden mebibajt 1 MiB = 220 B = 1 048 576 B
jeden megabajt 1 MB = 106 B = 1 000 000 B
jeden gibibajt 1 GiB = 230 B = 1 073 741 824 B
jeden gigabajt 1 GB = 109 B = 1 000 000 000 B

U disků o velikostech v ř™ádu desítek až stovek GB(GiB)může být proto rozdíl markantní. K ně›mu je ještě› nutné př™iěíst místo zabrané alokaění tabulkou a dále př™ipoěíst ztráty na kapacitě› dané souborovým systémem, resp. velikostí sektoru, který i když není zcela zaplně›n a je zaplně›n pouze z ěásti, je pro ostatní data již nepř™ístupný. Dalším problémem souvisejícím s využitím sektorů je také fragmentace disku, vznikající ěasem, př™i používání disku.
Nejedná se tedy o závadu nebo snahu ošidit uživatele, ale spíše o problém terminologie a vlastnosti technologie.

Pro př™íklad:
HDD s uvádě›nou kapacitou 1TB.
Dle jednotek SI: 1 TB = 1 × 1012 B = 1 000 000 000 000 B
Toto je kapacita udávaná výrobcem. PC, resp. operaění systém však kapacitu zobrazí v binární soustavě›. Aby operaění systém zobrazil kapacitu 1TB, musel by disk mít kapacitu:
Dle jednotek IEC: 1TiB = 1 × 240 = 1 099 511 627 776 B
Jak je z tohoto př™íkladu vidě›t, disk by musel mít velikost 1 099 511 627 776 B což ovšem nemá, viz. př™epočet jednotek v soustavě› SI z TB na B.

Pro obchodní záležitosti je z hlediska výrobců lepší používat jednotky dle SI(desítková soustava), poěítaě ovšem „myslí“ v binární soustavě›(IEC). Navíc jednotky IEC nejsou zdaleka tak známé a pro používání SI jednotek hovoř™í též fakt, že tyto jednotky jsou historicky známé a zavedené od poěátku IT.
REGISTRUJTE SE A DOBÍJEJTE KREDIT NA: http://share-rapid.biz
ZÁLOHUJI SVÉ UPLOADY PO DOBU 60 DNÍ!!
Kocour57

Předchozí

Odkaz ke stažení nefunguje? Klikni

Zpět na HELP CENTRUM

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • dotaz
    od pepak11 » sob 24. říj 2009 13:29:31