Barbie Malá moř™ská víla

Pro naše nejmenší

Barbie Malá moř™ská víla

Příspěvekod agmarad » ned 04. led 2009 21:10:46

barbi mm.jpg
barbi mm.jpg (8.9 KiB) Zobrazeno 1258 krát

Popis
Barbie a její př™átelé se př™ipravují na nádhernou podmoř™skou oslavu s neodolatelnou hudbou a tancem, osvě›tlenou tř™pytivě› svítící magickou mušlí. Ale svě›tlo z magické mušle najednou záhadně› vybledlo. Př™idejte se k Barbie malé moř™ské víle a Samice, moř™skému koníkovi, a vydejte se na nevyzpytatelné podmoř™ské dobrodružství, abyste našli tř™i legendární delfíny. Tito barvení delfíni se musejí spojit, aby mohli opě›t rozzář™it magickou mušli. Na cestě› potkáte spoustu moř™ských př™átel, rozdáte pozvánky na oslavu, odhalíte skrytá tajemství a půjdete po stopách jiskř™ivé duhy. To vše prožijete v sedmi kouzelných aktivitách na cestě› za duhovými delfíny.

Minimální konfigurace:
Pentium II 266 MHz, Win 98/ME/2000/XP, 64 MB RAM, grafická karta s podporou 16bitových barev, QuikTime verze 6

Kód: Vybrat vše
http://share-rapid.com/stahuj/53202/barbie-mala-morska-vila.rar?dealer_id=18739
agmarad

Re: Barbie Malá moř™ská víla

Příspěvekod Lavina1108 » ned 15. úno 2009 17:13:13

Prosím o radu! jsem zaěáteěník a zkoušela jsem si stáhnout tuto hru a nejde mi to spustit. Chce to po mě› CD a i když jsem to vypálila tak to nefunguje a stále to to cédeěko chce! potř™ebovala bych prosím ně›ják poradit aby mi to fungovalo. Najde se tu ně›jáká dobrá duše co pomůže??? :wink:
Lavina1108

Příspěvekod granat » pát 27. úno 2009 9:24:56

Zkusím to stáhnout a uvidíme... 8)
granat

Příspěvekod granat » pát 27. úno 2009 10:37:33

Takže mě› to funguje. Sice hry nevypaluju,ale používám program Daemon. To je virtuální mechanika,takže ani nic pálit nemusíš.Tady jsem ti ho uploudnul:
http://www.forum-warez.info/viewtopic.php?f=278&t=26029
Mě›l by být v češtině›,takže no problem.Až se ti ho povede nainstalovat,bude ve spodní liště› vedle hodin.Klikneš na ně›j levym tlaěítkem na myši a př™iř™adíš tam tu Barbie.Pak př™es total commander otevř™eš virtuální mechaniku(bude nová),nebo jestli ho nepoužíváš,tak př™es " tento poěítaě " na ploše.A to už musí jít normálně› nainstalovat. Kdyby byl ještě› problem,napiš.
granat

Odkaz ke stažení nefunguje? Klikni

Zpět na Dětské

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek