Troseěník / Cast Away (2000)

Filmy ke stažení zdarma na Fórum Warez
Pravidla fóra
1.Vkládejte pouze filmy s CZ nebo SK dubbingem
2.Téma musí obsahovat náhled obalu nebo screen (pokud obal není k dohledání na netu)
3.Informace (menu, titulky, dubbing, atd..)
4.Základní info o filmu (CSFD, IMDb)
5.Odkaz na CSFD (nedávat do code)
6.Odkazy vedoucí mimo forum CZ.HQ-Scenes.com dávat do code
7.Heslo (pokud je) do code
8.Nezakládat duplicitní témata-používat tlačítko hledat
9.Obrázky vkládat do IMG
10.Název příspěvku musí obsahovat český i anglický název a rok jeho vydání-ten dávat do závorky!

Příspěvekod DodoMichal11 » ned 05. dub 2009 10:31:41

Obrázek

http://www.csfd.cz/film/10131-trosecnik-cast-away/

Dobrodružný / Drama
USA, 2000, 143 min

Režie: Robert Zemeckis
Hrají: Tom Hanks, Helen Hunt, David Allen Brooks, Nick Searcy, Nan Martin, Elden Henson, Timothy Stack, Jay Acovone, Chris Noth, Jenifer Lewis, Derick Alexander, Lauren Birkell

Chuck Noland, systémový inženýr firmy FedEx, má svůj osobní a pracovní život rozvržený doslova na hodiny a jeho vě›ěně› uspě›chaná profese ho ěasto zcela nečekaně› odvádí daleko od Kelly, kterou má rád. Chuckův hektický životní styl se dramaticky změ›ní po havárii letadla, jímž cestoval. Př™ežil sice, ale ocitl se na nejodlehlejším a nejopuště›ně›jším místě›, jaké si kdy umě›l př™edstavit. Zbaven "berliček" civilizace i vnitř™ního pocitu vě›ěné ěasové tísně› zjišřĽuje, že k tomu, aby uhájil holý život je tř™eba zajistit si nejprve vodu, jídlo a alespořˆ provizorní útoěiště›. Když i to př™ekoná, pochopí, že nejvě›tším nepř™ítelem mu bude samota. Ale jak se ji bránit a jak ji př™ekonat, když nadě›je na záchranu je zcela mizivá? - Po ětyř™ech dlouhých letech se Chuck vrací zpátky jako úplně› jiný ělově›k. V jediném okamžiku ztratil úplně› všechno, co mě›l, za ěím se hnal a čeho si vážil, a př™ece právě› onu totální ztrátu považuje nyní za veliké ště›stí. Hlavní př™edstavitel filmu Tom Hanks, herec skuteěně› mimoř™ádných kvalit (př™ipomeřˆme alespořˆ Forresta Gumpa ěi Zachrařˆte vojína Ryana) př™išel s námě›tem Troseěníka za scenáristou Williamem Broylesem ml. v době›, kdy spoleěně› pracovali na Apollu 13. "Tom byl velice zaujat myšlenkou na moderního, ambiciosního muže, který se zěista jasna ocitne v naprosté izolaci. Považoval to právem za originální nápad", ř™ekl Broyles a dodal. "Ale dř™ív, než jsem se pustil do psaní, jsem si to tak trochu vyzkoušel na vlastní kůži, abych mě›l jasně›jší př™edstavu. Zjistil jsem, že v takové situace ělově›k samozř™ejmě› musí zahnat žízeřˆ, hlad, pocit chladu..., ale k tomu, aby př™ežil ně›kde úplně› sám je tř™eba obrovská vůle."

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Všeobecné

Velikost 942,98 Mb
Délka 137:53
Celkový bitrate 949kbps
Typ média riff

Obraz

Rozlišení 704x400
Bitrate 757kbps(vbr)
Kodek Intel ITU H.264 Videoconferencing

Zvuk

Bitrate 192kbps (cbr)
Kanály 2 (stereo)
Kodek Dolby AC3 CZ
Vzorkovací frekvence 48000

Kód: Vybrat vše
http://share-rapid.com/stahuj/134418/trosecnik-upload-by-dodos-dvdrip.avi?dealer_id=53922
Jako poděkování se můžete přes SHARE RAPID zaregistrovat přes moje ID http://share-rapid.info/?dealer_id=53922, DĚKUJI VŠEM KTEŘÍ JSOU TAKTO ZAREGISTROVANÉ!!!
Rozdám až 250 GB měs. za kopírování odkazů na fórum, kontaktujte mě na SZ!!!
DodoMichal11

Odkaz ke stažení nefunguje? Klikni

Zpět na Filmy CZ/SK dubbing

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek