Asterix a Olympijské hry cz + cz dabing

Fifa,NHL,NBA,Madden NFL,atd

Asterix a Olympijské hry cz + cz dabing

Příspěvekod somoza » pon 18. srp 2008 22:01:43

Obrázek
Obrázek

Titul postavený na stejnojmenném celovečerním filmu, v ně›mž se Asterix, Obelix a Dogmatix vydávají do ř˜ecka pomoci svému nešřĽastně› zamilovanému př™íteli Alafolixovi. Cestou se však zatoulají na Olympijské hry, kde se postaví tvář™í v tvář™ atletické elitě› z ř˜ímské ř™íše a čelí intrikám od Bruta a samotného Julia Caesara

Prožijte vzrušující dobrodružství podle filmu a komiksové série.
Zastavte Brutuse a triumfálně› zvítě›zte v antickém klání.
Bušte do každého ř˜ímana hlava nehlava a s každým úderem z ně›j dostařˆte libý tĂłn ? skládejte tak vlastní hudbu.
Vyř™ešte ř™adu různých hádanek a porazte tak Brutuse.
Utkejte se ve více než deseti Olympijských disciplínách: hod kladivem, závody antických vozatajů, žábobal a další.
Protknutí dimenzí ně›kolika svě›tů: Brutus našel způsob jak cestovat mezi komiksem, hrou a filmem. Hrajte s Panoramixem z knížky nebo vyprašte kožich ř˜ímanům z reálného svě›ta.
Vyzkoušejte také mĂłd pro dva hráče, v ně›mž si můžete pomě›ř™it síly s kamarádem př™i veselých sout웾ích.

Download:

Kód: Vybrat vše
 http://share-rapid.com/stahuj/5013/asterix-a-oh-part1.rar
 http://share-rapid.com/stahuj/5027/asterix-a-oh-part2.rar
 http://share-rapid.com/stahuj/5039/asterix-a-oh-part3.rar
 http://share-rapid.com/stahuj/5059/asterix-a-oh-part4.rar

NOpass
Pokud dáváte moje uploady na jiná fora , přidejte za každý link moje ID ( ?dealer_id=13804 ) nebo bez něj ,
ale v žádném případě k mým linkům nepřidávejte vaše ID!!!
Ave Bělá
somoza

Re: Asterix a Olympijské hry cz + cz dabing

Příspěvekod nej.amant » pon 24. lis 2008 13:56:51

Minimální konfigurace:
Operaění systém: Windows XP/2000/Vista
Mechanika: DVD
Procesor: 1000 MHz
Operaění pamě›t: 256 MB RAM
Grafická karta: 3D grafická karta se 64 MB

Poznámka: Pokud vlastníte Windows Vista potř™ebujete 1 GB RAM.

recenze:
http://games.tiscali.cz/reviews/asterixolympiccz/
Naposledy upravil paja50 dne stř 26. lis 2008 19:29:22, celkově upraveno 1
Důvod: Linky do code!
nej.amant

Příspěvekod Gahalik » stř 15. črc 2009 7:24:04

NESTAHOVAT!!!!!!!!!!!! Po stahnutí a instalaci sem kliknul na .exe soubor naspuště›ní hry a najednou mi to spadne a zaěne mazat strašně› rychle soubory v černým okenku z bílim textem ně›co jako když máte vybrat mezi nouzovym rezimem a dalsimima moznostma tak v tomto prostredi se mi mazali soubory když sem to uvidel vyrval sem kompl ze zasuvky prisel sem o tri systemove soubory a kompl nesel spustit musela prijit preistalace takze POZOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: WARNING!!!!!!!!!!!! Nevim ale jestli za to mohla hra bo cestina kdo chce kompl preistalovat muze to zkusit
Gahalik

Příspěvekod misobyg » pát 17. črc 2009 15:53:24

hmm a hlavne ze to stiahlo vyse 400 ludi a ziadne staznosty :D
Moja zostava : INTEL CORE QUAD Q8200 2.33ghz taknute na 2.45 ghz, 4gb ram kingston 800 Mhz , graficka: MSI Geforce Ń260GTX 896MB 448 bit 216 stream procesorov , Disk SATA 2 SAMSUNG 750GB : MATICNA : GIGABITE UD3 EP 45
misobyg

Příspěvekod Tymry » sob 18. črc 2009 13:10:18

lol warning :D :D schavlne sem to stahl a uplne lehce nainstaloval a hra a hral :D :D takze POZOR WARNING :evil: :evil: hra jde bez problemu !!!
Tymry

Příspěvekod jipe » ned 19. črc 2009 17:45:58

seš snad zhulenej ěéče mě› ta hra hulí trávu v pohodě› šlape jako šlapka a nebo hodinky ale šlapka je lepší nevim co si hulil ale musel jsi bejt setej jako já na pař™bě› Gahalik ain cvaj zuy zuy trii for tiki tiki Futurama je nej a já sem sjetej gej protoje mi tak hej
NEJSOU ŽÁDNÉ EMOCE, JE JEN MÍR.NENÍ ŽÁDNÁ NEVĚDOMOST, JE JEN POZNÁNÍ.NENÍ ŽÁDNÁ VÁŠEŇ, JE JEN KLID.NENÍ ŽÁDNÝ CHAOS, JE JEN HARMONIE.NENÍ ŽÁDNÁ SMRT, JE JEN SÍLA / AT VÁS PROVÁZÍ SÍLA
www.the-west.cz
jipe

Příspěvekod zpetulka » čtv 10. zář 2009 19:54:38

Po nainstalování hry do PC, po spuště›ní hry pouze černý monitor. :( Proě??? Díky za info.
zpetulka

Příspěvekod smookey » ned 13. zář 2009 16:50:50

Po nainstalování hry do PC, po spuště›ní hry pouze černý monitor. :( Proě??? Díky za info.

musíš to cd mít vložený ve virtualni mechanice,nebo jestli jsi ho vypálil tak prostě› vložený v mechanice.
smookey

Příspěvekod zpetulka » úte 15. zář 2009 18:41:05

hru jsem odsud stáhla do PC a v PC pak instalovala (je tam poř™ád stáhlá). Musím ji tedy nejdř™ív vypálit na CD a pak instalovat?
zpetulka

Odkaz ke stažení nefunguje? Klikni

Zpět na Sportovní