Na poěátku této recenze bych se rád zamyslel nad hodnocením redaktorů poěítaěových ěasopisů. Možná, že jste i vy četli recenzi The Phantom Menace ve SC()RE. Je fakt, že recenze her z prostředí Hvězdných válek ve SC()RE v poslední době nebyly nijak valné, ale recenze dvou SW her ve SC()RE 66 mi tak trochu vyrazily dech. Autor recenze na Phantom Menace - Andrej Anastov - několikrát poukazoval na neprofesionalitu konkureněních redaktorů, kteří klidně zrecenzovali beta verzi. Myslím, že se nepletu když řeknu, že autoři recenzí ve SC()RE nehráli nové SW hry více než hodinu. To dokládá množství faktických chyb, z nichž některé mě vskutku pobavily, a screenshoty převzaté z LucasArts. Dobrá není to recenze z beta verze, ale je to něco velmi podobného. Dost mě to mrzí, protože SC()RE je jinak velice kvalitní ěasopis. Nechtěl jsem psát hodnocení této hry, dokud ji nedohraji. A teě se tak stalo, takže:
Odkaz : http://www.cswu.cz/swgames/phantom/phantom.htm
The Phantom Menace je hra na motivy nové Epizody I. V celé hře se toto promítá a některé sekvence jsou v podstatě shodné s filmovými. Styl hry patří mezi akění aventury, která je vidět z 3D nadhledu. Ve hře pak ovládáte jednoho z hrdinů Epizody I (Obi-Wan Kenobi, Qui-Gon Jinn, Kapitán Panaka, Královna Amidala). Hru zaěínáte po na palubě bitevní lodi Federace, kde se snažíte dohodnout mír s Federací. Loě se ale pro vás změní ve smrtící past a akce může zaěít. Brzy zjistíte, že tato hra není jen nějaké tupé zabíjení, ale i interakce s cizími postavami, kterých je zde opravdu mnoho. Navíc, každá vaše akce se může zpětně projevit - když někomu zachráníte život, tak si buěte jisti, že vám to oplatí. Jak procházíte dějem filmu, tak se postavy, za které hrajete, mění. To znamená, že si musíte zvyknout i na slabé charaktery Královny Amidaly a Kapitána Panaky, kteří nemohou používat jako zbrař světelný meě. Ten je mimochodem velice silnou zbraní, která velice slušně slouží i v obraně. Mezi jiné použitelné zbraně patří tepelné detonátory, gunganské energetické koule (ochromující úěinek), různé variace blasterů (opakovací, těžký, ...), ale i raketomet a jiné. Hra je plná různých puzzlů a podquestů, které můžete a nebo taky nemusíte splnit. S některými budete hotovy okamžitě, ale u jiných můžete strávit celé hodiny. Po dějové stránce je hra plná zlomů a buěte si jisti, že jí nebudete procházet tak snadno jako hrdinové filmem. Vše samozřejmě koněí zničením Federace a zabitím Darth Maula.

Download :
- Kód: Vybrat vše
http://share-rapid.com/stahuj/411937/thephantommenace.iso