Star Wars Episode I: The Phantom Menace (1999)

Akční hry a střílečky

Příspěvekod lurtz88 » stř 04. lis 2009 15:44:36

Na poěátku této recenze bych se rád zamyslel nad hodnocením redaktorů poěítaěových ěasopisů. Možná, že jste i vy četli recenzi The Phantom Menace ve SC()RE. Je fakt, že recenze her z prostř™edí Hvě›zdných válek ve SC()RE v poslední době› nebyly nijak valné, ale recenze dvou SW her ve SC()RE 66 mi tak trochu vyrazily dech. Autor recenze na Phantom Menace - Andrej Anastov - ně›kolikrát poukazoval na neprofesionalitu konkureněních redaktorů, kteř™í klidně› zrecenzovali beta verzi. Myslím, že se nepletu když ř™eknu, že autoř™i recenzí ve SC()RE nehráli nové SW hry více než hodinu. To dokládá množství faktických chyb, z nichž ně›které mě› vskutku pobavily, a screenshoty př™evzaté z LucasArts. Dobrá není to recenze z beta verze, ale je to ně›co velmi podobného. Dost mě› to mrzí, protože SC()RE je jinak velice kvalitní ěasopis. Nechtě›l jsem psát hodnocení této hry, dokud ji nedohraji. A teě se tak stalo, takže:

Odkaz : http://www.cswu.cz/swgames/phantom/phantom.htm

The Phantom Menace je hra na motivy nové Epizody I. V celé hř™e se toto promítá a ně›které sekvence jsou v podstatě› shodné s filmovými. Styl hry patř™í mezi akění aventury, která je vidě›t z 3D nadhledu. Ve hř™e pak ovládáte jednoho z hrdinů Epizody I (Obi-Wan Kenobi, Qui-Gon Jinn, Kapitán Panaka, Královna Amidala). Hru zaěínáte po na palubě› bitevní lodi Federace, kde se snažíte dohodnout mír s Federací. Loě se ale pro vás změ›ní ve smrtící past a akce může zaěít. Brzy zjistíte, že tato hra není jen ně›jaké tupé zabíjení, ale i interakce s cizími postavami, kterých je zde opravdu mnoho. Navíc, každá vaše akce se může zpě›tně› projevit - když ně›komu zachráníte život, tak si buěte jisti, že vám to oplatí. Jak procházíte dě›jem filmu, tak se postavy, za které hrajete, mě›ní. To znamená, že si musíte zvyknout i na slabé charaktery Královny Amidaly a Kapitána Panaky, kteř™í nemohou používat jako zbrařˆ svě›telný meě. Ten je mimochodem velice silnou zbraní, která velice slušně› slouží i v obraně›. Mezi jiné použitelné zbraně› patř™í tepelné detonátory, gunganské energetické koule (ochromující úěinek), různé variace blasterů (opakovací, t웾ký, ...), ale i raketomet a jiné. Hra je plná různých puzzlů a podquestů, které můžete a nebo taky nemusíte splnit. S ně›kterými budete hotovy okamžitě›, ale u jiných můžete strávit celé hodiny. Po dě›jové stránce je hra plná zlomů a buěte si jisti, že jí nebudete procházet tak snadno jako hrdinové filmem. Vše samozř™ejmě› koněí zničením Federace a zabitím Darth Maula.

Obrázek

Obrázek

Download :
Kód: Vybrat vše
http://share-rapid.com/stahuj/411937/thephantommenace.iso
lurtz88

Odkaz ke stažení nefunguje? Klikni

Zpět na Akční

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek